Farge

Bærekraft

Alt vi gjør, gjør vi for å bidra til at livet på Vestlandet skal bli enda litt bedre.

Sparebanken Vest skal bidra til å gjøre livet på Vestlandet enda litt bedre. Og vi erkjenner at vår oppgave som samfunnsborger er større enn det loven pålegger oss. Gjennom hele vår historie har vi jobbet for at lokalsamfunnet har hatt de beste vekstvilkår og utvikler seg bærekraftig. Dette skal vi fortsette med, og det betyr å ta ansvar både for lokalmiljø og globalt miljø.

Vi skal bidra til å skape en bedre verden gjennom hvilke prosjekter og kunder vi finansierer, og hvordan vi opptrer overfor kunder, samfunn og miljø.

Gavemidler

Sparebanken Vest ble opprettet av og for vestlendinger. Vi vet hvem vi er og hvor vi kommer fra. Vi har et bankende hjerte for Vestlandet, vestlendingen og vestlendingens virke. Det er forpliktende.

Sponsor

Sponsorvirksomheten er et viktig kommersielt virkemiddel for å fremme bankens verdier. Sparebanken Vest skal være en aktiv samfunnsaktør på Vestlandet, og banken bruker sponsing som et virkemiddel for å nå dette målet. 

Vestlandsindeks

Vestlandsindeks er en kvartalsvis temperaturmåler på næringslivet på Vestlandet utarbeidet av Sparebanken Vest i samarbeid med Respons Analyse.

Ring oss - (915) 05555

Åpent man-søn 07-23.

Våre kontorer

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post