Farge

Bærekraft

Alt vi gjør, gjør vi for å bidra til at livet på Vestlandet skal bli enda litt bedre.

Sparebanken Vest skal bidra til å gjøre livet på Vestlandet enda litt bedre. Og vi erkjenner at vår oppgave som samfunnsborger er større enn det loven pålegger oss. Gjennom hele vår historie har vi jobbet for at lokalsamfunnet har hatt de beste vekstvilkår og utvikler seg bærekraftig. Dette skal vi fortsette med, og det betyr å ta ansvar både for lokalmiljø og globalt miljø.

Vi skal bidra til å skape en bedre verden gjennom hvilke prosjekter og kunder vi finansierer, og hvordan vi opptrer overfor kunder, samfunn og miljø.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor

Prosjektmidler

Sparebanken Vest ble startet av og for vestlendinger. Vi har et bankende hjerte for Vestlandet og vestlendingens virke. Det er forpliktende. Derfor støtter vi initiativ som gjør lokalmiljøet levende, stimulerende og inkluderende.

Sponsor

Sponsorvirksomheten er et viktig kommersielt virkemiddel for å fremme bankens verdier. Vi skal være en aktiv samfunnsaktør på Vestlandet, og banken bruker sponsing som et virkemiddel for å nå dette målet. 

Vestlandsindeks

Vestlandsindeks er en kvartalsvis temperaturmåler på næringslivet på Vestlandet utarbeidet av Sparebanken Vest i samarbeid med Respons Analyse.