Hopp til hovedinnholdet
Bli kunde
Hjertebank for Etne og Skånevik

sammen gjør vi det bedre

Velkommen til oss!

Vi er glade for å få deg med på laget i Sparebanken Vest! Her er tipsene som gjør overgangen fra Etne Sparebank så rask og smidig som mulig.  

Kom i gang

9 ting du kan gjøre selv

Her er en oversikt over ting det kan være lurt å få på plass som kunde i Sparebanken Vest. Du kan gjøre det meste selv i nettbanken og mobilbanken.
1
Last ned og ta i bruk mobilbanken

Mobilbanken vår har best rating av alle mobilbanker i App Store og Google Play. Fra den kan du gjøre det aller meste selv og du har full oversikt over økonomien. 1
Få lønn inn på ny konto

Husk å informere arbeidsgiveren din om nytt kontonummer slik at du får lønn inn på rett konto. Det er lurt å gjøre det i god tid før neste lønning.


NAV, Lånekassen, Skatteetaten eller andre som du mottar utbetalinger fra må også få beskjed om nytt kontonummer.

1
Åpne flere kontoer

Vi har allerede opprettet en brukskonto til deg i Sparebanken Vest. I mobilbanken kan du opprette flere kontoer til ulike formål og gi dem egne navn – for eksempel regningskonto.

Vær også OBS på at kontoene som du har i Etne Sparebank vil eksistere en god stund enda.

Hvilke kontoer har du behov for? Les mer her 

1
Overfør innskudd Sparebanken Vest-kontoen

Nå som du er Sparebanken Vest-kunde, kan du overføre innskudd fra Etne Sparebank til oss. Det tar normalt én virkedag før pengene er på plass.


Har du regninger som ligger til forfall på kontoen i Etne Sparebank? 

Pass på at det står igjen nok penger på kontoen til å betale dem. 

1
Sett opp eFaktura
Du kan aktivere eFakturaer når du er innlogget i nett- eller mobilbanken. Med «eFaktura fra alle» får du automatisk eFaktura fra butikker og bedrifter som du handler med.
1
Flytt AvtaleGiroene dine

AvtaleGiro oppretter du i mobilbanken eller nettbanken ved å gå til Betale – AvtaleGiro og eFaktura. Godkjenn forslagene som ligger der eller velg Lag ny AvtaleGiro. 

Får du allerede AvtaleGiro fra betalingsmottakeren i en annen bank, vil den bli flyttet til valgte konto hos oss. Vær obs på at det kan gå en måned før AvtaleGiroen trer i kraft. 

1
Registrer det nye bankkortet ditt på abonnementstjenester

Husk å registrere bankkortet fra Sparebanken Vest på abonnementstjenester som Vipps, Spotify, AppStore, Google og lignende.


Tips: Betalt kontaktløst ved å legge til det nye kortet ditt i Apple Wallet eller Google Pay-appen. 

Les mer om kontaktløs betaling 

1
Har du BSU?

Vi hjelper deg gjerne med å flytte BSU-kontoen din til oss. Ta kontakt på chat i nett- og mobilbank eller ring oss på tlf. 915 05555 kl. 7-23 alle dager, så ordner vi det. 


Les mer om BSU

1
Makuler gamle kort og bestill kredittkort

Når du har aktivert det nye bankkortet fra oss og overført penger til den nye kontoen, kan du avslutte bankkort fra Etne Sparebank. Husk å makulere de fysiske kortene. 


Ønsker du å ha et kredittkort? Bestill Visa Gull i nettbanken eller mobilbanken 

07.00-23.00

Kundeservice hele året

Trenger du hjelp? Husk at vårt kundesenter er åpent hver dag hele året fra klokken 07.00-23.00 for å hjelpe deg. Du kan kontakte dem på telefon eller chat. Gjøre det som passer deg best.

SLIK Gir tallene utslag

Utbyttekalkulator

Utbyttekalkulatoren gir deg en pekepinn på hva kundeutbytte kan bli eller ble, og baseres på hva du har hatt i snitt av innskudd og lån, fra dag til dag i gjeldende år.

Antall lånetakere:
kr
kr
Beregnet kundeutbytte:

0

kr*
* i 2020 må du ha minst 50 000 i lån eller innskudd for å få minste utbetaling på 100 kroner. Utbytte beregnes ikke av fond eller aksjer. Beløpet forutsetter at du har vært kunde hele året.

Sammen gjør vi det bedre

Velkommen på laget

Alt vi gjør, gjør vi for at livet på Vestlandet skal bli enda litt bedre.

Får tusenvis i kundeutbytte av banken

- Utrolig deilig

Kaja Sviland og Andreas Lindborg fikk seg en skikkelig overraskelse da de ble klar over kundeutbyttet til Sparebanken Vest. – Disse deilige ekstrapengene skal vi utelukkende bruke på noe kjekt!
Se hva Kaja og Andreas bruker kundeutbyttet sitt på

Hva kan en rådgiver hjelpe med?

Som kunde i Sparebanken Vest har du enkelt tilgang til personlig rådgivning, helt gratis. Du kan få tips til en sunnere hverdagsøkonomi, eller gode råd for å planlegge ditt neste steg i boligmarkedet.
Les mer her
Gutt holder stilk med markjordbær foran seg.

Samfunnsansvar

15 millioner kroner sikrer byggingen av Bjarg Arena

Sparebanken Vest sin hittil største tildeling går til Bjarg Arena i Bergen. Til tross for mange utfordringer kan prosjektet nå endelig realiseres etter syv års planlegging.
Les mer her
Bjarg

Nyttige spørsmål og svar

Personlig rådgiver

Kontakt oss

ringellerchat

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man - søn 07-23

radgiver

Snakk med oss

Hos oss kan du være trygg på at du får rådene og hjelpen du trenger.

FinnDittlokolkontor

Finn ditt lokalkontor

Vi er størst på Vestlandet. Se hvor du finner ditt nærmeste kontor.