Samfunnsansvar

Vi deler ut samfunnsutbytte

Som kunde i en sparebank, eier du en del av banken, derfor kan vi dele ut kundeutbytte til deg og dine. Med lån og sparepenger hos oss, er du med på å generere samfunnsutbytte til alt fra barnekor til sjakk-klubber og inkluderingstiltak til lokalmiljøet der du bor. 

Søk om støtte her
Pil til knapp
Hva banker hjertet ditt for? 

Samfunnsansvar

Slik gjør vi Vestlandet bedre i dag

Fana IL Fotball

Bærekraftig milliongave tar fotballklubb inn i fremtiden

2,8 millioner kroner fra Sparebanken Vest til solceller og batterilagring skal gjøre klubbhuset energipositivt, og sikre aktivitetsnivået i Fana IL Fotball. Målet er å utvikle Norges grønneste idrettsanlegg.
Les mer her
Fana IL

Samfunnsansvar

Delte ut 7 millioner kroner på tildelingsfest

Auditoriet i Sparebanken Vests hovedkontor var fullt av ildsjeler fra 26 frivillige organisasjoner på torsdag. Bergensere kan glede seg til jazz, svømming, buekorps, bærekraft, opera, jul, teater og sosiale tiltak fremover.
Les mer her
Tildeling

Samfunnsansvar

15 millioner kroner sikrer byggingen av Bjarg Arena

Sparebanken Vest sin hittil største tildeling går til Bjarg Arena i Bergen. Til tross for mange utfordringer kan prosjektet nå endelig realiseres etter syv års planlegging.
Les mer her
Bjarg

Hjertebank 2022

Er det din hjertesak som får støtte i år?

Vi er på jakt etter gode prosjekter på Vestlandet som trenger støtte for å bli realisert. Fire millioner kroner skal deles ut. Har du en sak som hjertet brenner litt ekstra for?
Les mer her
Hjertebank

ROS

To millioner til forebygging av spiseforstyrrelser

– Hvis vi ved hjelp av forebyggende innsats og tidlig hjelp kan unngå at alvorlige sykdomsforløp får utvikle seg, kan vi spare mange mennesker for store lidelser – og samfunnet for store kostnader.
Les mer
Ros tildeling

– Jeg har aldri vært med på lignende

11 millioner til Nærbø IL

Sparebanken Vest tildeler 11 millioner kroner til ny fotballhall og utvikling av en internasjonalt godkjent håndballarena til Nærbø IL. – Hvordan takker man for 11 millioner kroner? spør en overveldet styreleder Bjarne Bekkeheim.
Les mer

Første spadetak er tatt

Tre millioner til visningssenter og bydelshus Varegg

Første spadetak for den nye Varegghallen er tatt. Hallen skal huse små og store idrettsglade bergensere i fjellsiden. Nå får klubben gavemidler fra Sparebanken Vest til å lage et eget visningssenter.
Les mer
Varegg

Personlig rådgiver

Kontakt oss

ringellerchat

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man - søn 07-23

radgiver

Snakk med oss

Hos oss kan du være trygg på at du får rådene og hjelpen du trenger.

FinnDittlokolkontor

Finn ditt lokalkontor

Vi er størst på Vestlandet. Se hvor du finner ditt nærmeste kontor.