Farge

Sammen gjør vi det bedre

Hvert år gir banken store deler av overskuddet tilbake til lokalsamfunnet. Dette kaller vi samfunnsutbytte, og de siste ti årene har det resultert i 1 milliard kroner til gode formål som turstier, idrettslag, kultur, forskning, bærekraftsprosjekter m.m. på Vestlandet.

  

Alt vi gjør, gjør vi for at livet på Vestlandet skal bli enda litt bedre

Da Sparebanken Vest ble stiftet for snart 200 år siden, var det en ny måte å tenke bank på. Banken skulle være eid av kundene, og overskuddet skulle brukes til det beste for lokalsamfunnene. Troen på at utfordringer løses best i fellesskap var det som skapte oss.

Fremdeles er det denne tenkningen som er vår drivkraft. I dag eies banken av våre 290.000 kunder og takket være verdiene de har skapt til nå, gir sparebankmodellen oss mulighet til å investere i prosjekter på Vestlandet. 

Vi tror på at sammen gjør vi det bedre. 

Bærekraft

Sparebanken Vest skal bidra til å skape en bedre verden. Vi har alltid vært opptatt av at lokalsamfunnet utvikler seg bærekraftig, og dette skal vi fortsette med.

Prosjektmidler

Vi støtter initiativ som gjør lokalmiljøet levende, stimulerende og inkluderende. Der ditt engasjement ligger vil vi gjerne bidra og forsterke til det beste for fellesskapet. 

Hjertebank

Med Hjertebank reiser vi til utvalgte steder på Vestlandet og støtter lag og organisasjoner med 1 million kroner. Tildelingene offentliggjøres under en stor gratiskonsert der vi feirer alle som engasjerer seg for et rikt lokaltilbud.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor