Farge
Samfunnsansvar bildecollage
Samfunnsansvar collage

Sammen gjør vi det bedre

Da Sparebanken Vest ble stiftet for snart 200 år siden, var det en ny måte å tenke bank på. Sparebankene skulle være eid av kundene, og overskuddet skulle brukes til det beste for lokalsamfunnene. Troen på at utfordringer løses best i fellesskap var det som skapte oss. Og fremdeles er det denne tekningen som er vår drivkraft. 

Takket være verdiene som eierne våre skaper, så kan vi fortsette å dele bankens overskudd med fellesskapet. 

Ønsker du eller din forening å bidra til fellesskapet - der du bor? 

Da oppfordrer vi deg til å søke prosjektmidler fra Sparebanken Vest. Vi støtter gode prosjekter innen alt fra kultur, idrett, friluftsliv, folkehelse, miljø, utdanning og oppvekst, til næringsliv og innovasjon. 

Der hvor ditt engasjement ligger, vil vi gjerne få lov til å bidra og forsterke. 

Fordi vi vet at uansett hvilke oppgaver eller utfordringer vi møter, blir løsningene bedre - når vi finner de sammen. 

SAMMEN GJØR VI DET BEDRE 

Bærekraft

Sparebanken Vest skal bidra til å skape en bedre verden. Vi har alltid vært opptatt av at lokalsamfunnet utvikler seg bærekraftig, og dette skal vi fortsette med.

Prosjektmidler

Vi støtter initiativ som gjør lokalmiljøet levende, stimulerende og inkluderende. I 2018 deler vi ut 150 millioner kroner i samfunnsutbytte til gode initiativ på Vestlandet.

Hjertebank

Gjennom Hjertebank går 1 million kroner i samfunnsutbytte til lag og organisasjoner på utvalgte hjemsteder. Folket søker støtte til prosjekter, og en ekstern jury avgjør hvem som får midler.  Hjertebank er en hyllest til ildsjelene som engasjerer seg for et rikt lokaltilbud, og feires med en stor gratiskonsert.

Ring oss - (915) 05555

Åpent man-søn 07-23.

Våre kontorer

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post