Hopp til hovedinnholdet
draktkampanje24-534x368

#medspiller

Trenger ditt lag nye drakter?

Vi vil at alle barn skal få kjenne på stoltheten av å være på lag. Derfor deler vi ut gratis draktsett til flere tusen fotball- og håndballspillere mellom 6 og 12 år. 

Hvordan fungerer det? 

  • Lagleder eller klubbens daglig leder legger inn en søknad på vegne av ditt lag. Her velger du antall drakter, farger, størrelser og merke. 
  • Tildeling av drakter er basert på tilfeldig trekning. Pass på at søknaden er så fullstendig som mulig, slik at den blir vurdert på rettferdig grunnlag.
  • Draktsettene leveres i klubbens valgte farge og er standardisert med Sparebanken Vest-logo på trøye og shorts. Se vilkår nedenfor.
  • Intersport Laguneparken produserer og distribuerer draktene. De kontakter klubben dersom søknaden er uklar, eller der de ser andre utfordringer med søknaden. 

Tusen takk til trenere, lagledere, foreldre og alle i kulissene som bidrar til at livet på Vestlandet blir enda litt bedre. #sammengjørvidetbedre #stoltavdrakten 

Vilkår for tildeling

Vi tilbyr drakter til lag, ikke enkeltpersoner, og kun til fotball- og håndballag i aldersgruppen 6 til og med 12 år.


Hvert lag kan søke om opp til 14 draktsett for utespillere og én keeperdrakt. Draktsett består av trøye, shorts og strømper for fotball, og trøye og shorts for håndball. Det er kun mulig søke om standardmodeller, som vist i søknadsskjema.


Draktsettene leveres med Sparebanken Vest-logo i klubbens valgte farge. Skulle dette komme i konflikt med allerede eksisterende avtaler eller annet, så påhviler det lag eller klubb å sjekke ut dette.


Laget står fritt til å tilføre sponsorer på drakt utenom annen bank/finansiell institusjon, men må stå for kostnadene knyttet til dette selv. Vi forbeholder oss muligheten til å kunne publisere navn på lagene som får tildelt drakter.


Utlevering av drakter

Vi jobber med å få draktene klare så fort som mulig. Forventet leveringstid er fra mars og frem mot sommeren.

De som får tildelt drakter blir kontaktet fortløpende etter hvert som søknadene blir behandlet, og når draktene er klar for utlevering/utsending.


Vi tar forbehold om utsolgte farger og størrelser hos de ulike merkeleverandørene. Dersom valgte drakter er forsinket, blir du kontaktet.


Dersom du har spørsmål om søknaden din, send en e-post til spv@intersport.no

Representerer du en annen idrett?

Dersom du representerer idrettsgrener eller aldersgrupper som faller utenfor kampanjen, oppfordrer vi deg til å søke støtte til samfunnsnyttige tiltak via https://prosjektmidler.spv.no

Personlig rådgiver

Kontakt oss

ringellerchat

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man - søn 07-23

radgiver

Snakk med oss

Hos oss kan du være trygg på at du får rådene og hjelpen du trenger.

Avtal møte
FinnDittlokolkontor

Finn ditt lokalkontor

Vi er størst på Vestlandet. Se hvor du finner ditt nærmeste kontor.

Finn ditt kontor