Bli kunde
Draktkampanje 2023

Sammen gjør vi det bedre

Alle skal få, alle skal med. Akkurat som i lagspill

Vi vil at alle barn skal få muligheten til å kle seg i samme drakt og kjenne på stoltheten av å være på lag, derfor deler vi ut gratis draktsett til flere tusen fotball- og håndballspillere mellom 6 og 12 år.  

Søknadsfristen for 2023 er utgått

Vi har fått inn nesten 1000 søknader, og vil bruke tiden fremover til å gå gjennom søknadene. Intersport Laguneparken produserer og distribuerer draktene, og tar kontakt med klubben dersom søknaden er uklar, eller der de ser andre utfordringer med søknaden.  

Draktsettene leveres i klubbens valgte farge (standard modell) og er standardisert med Sparebanken Vest-logo på brystet. Vilkår for draktkampanjen.

Draktene vil i hovedsak distribueres via post fra mars og frem mot sommeren. Vi tar forbehold om utsolgte farger og størrelser, noe som kan resultere i en lengre leveringstid for enkelte lag. Vi ber om tålmodighet i distribusjonsperioden.  

Spørsmål? Ta kontakt på spv.no@intersport.no.

Representerer du idrettsgrener eller aldersgrupper som faller utenfor kampanjen, oppfordrer vi deg til å søke støtte til samfunnsnyttige tiltak via https://prosjektmidler.spv.no.

Tusen takk til trenere, lagledere, foreldre og alle i kulissene som bidrar til at livet på Vestlandet blir enda litt bedre.  

#sammengjørvidetbedre #stoltavdrakten 

Vi vil at alle barn skal få muligheten til å kle seg i samme drakt og kjenne på stoltheten av å være på lag.
- Giske Eggen, ansvarlig for samfunnsutbytte i Sparebanken Vest.

Sammen gjør vi det bedre

Lagfølelse for 9000 barn

Drakter til ni tusen barn

Alle lagene som har søkt får gratis fotball- og håndballdrakter. Målet er å gi følelsen av klubbtilhørighet, uten at det går utover foreldrenes lommebok.
Les mer
Draktkampanje

Samfunnsansvar

15 millioner kroner sikrer byggingen av Bjarg Arena

Sparebanken Vest sin hittil største tildeling går til Bjarg Arena i Bergen. Til tross for mange utfordringer kan prosjektet nå endelig realiseres etter syv års planlegging.
Les mer her
Bjarg

– Jeg har aldri vært med på lignende

11 millioner til Nærbø IL

Sparebanken Vest tildeler 11 millioner kroner til ny fotballhall og utvikling av en internasjonalt godkjent håndballarena til Nærbø IL. – Hvordan takker man for 11 millioner kroner? spør en overveldet styreleder Bjarne Bekkeheim.
Les mer

Spørsmål om tildeling av midler?

Send e-post til Giske Eggen, ansvarlig for samfunnsutbytte.

Personlig rådgiver

Kontakt oss

ringellerchat

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man - søn 07-23

radgiver

Snakk med oss

Hos oss kan du være trygg på at du får rådene og hjelpen du trenger.

FinnDittlokolkontor

Finn ditt lokalkontor

Vi er størst på Vestlandet. Se hvor du finner ditt nærmeste kontor.