Bedrift
Farge
Fond i gave
Gi en gave som vokser med sparingen

Fond i gave

Fond er en perfekt gave for alle anledninger, både bursdager, konfirmasjon bryllup eller jul. Det fine med å få pengegaver inn i fond, er at det blir en gave som kan vokse med sparingen din over tid.

For deg som ønsker deg fond i gave

Den enkleste måten å få fond i gave, er å ha en løpende spareavtale. Da kommer pengene rett inn de på fondene du har fra før, på den kontoen du allerede har sparingen din.

Vi har gjort det veldig enkelt å hente ut informasjon som trengs for å gi deg fond i gave, og å dele denne med venner og familie. Når de gir deg penger, går de rett inn på fondssparingen din. 

Du du finner valget Få fond i gave i  under Spare i mobil- og nettbanken, der oversikten over spareavtalene dine ligger. Om du ikke har en spareavtale, kan du enkelt opprette en sparepakke som passer deg. Da kan du ønske deg fond i gave med det samme. En spareavtale har ingen bindingstid, og du kan endre eller avslutte den når du måtte ønske. Minste beløp er 300 kroner måneden. 

For deg som ønsker å gi fond i gave

Dersom du ønsker å gi fond i gave, bør du ta kontakt med den som skal få gaven, eller foreldrene dersom han eller hun er under 18 år. Har gavemottakeren en spareavtale i fond fra før? Da er det enkelt å dele betalingsinformasjonen om spareavtalen med deg. Når du gir en pengegave, går de rett inn i fondssparingen som mottakeren har fra før.

Ring oss - 915 05555

Åpent man - søn 07 - 23.

Våre kontorer

Se hvor du finner ditt nærmeste kontor.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Ofte stilte spørsmål om fond i gave

Ja. Både giver og mottaker må være kunde i Sparebanken Vest. Dersom mottaker ikke er kunde, må han eller hun først bli kunde i banken. Les mer om hvordan bli kunde på denne siden. Hvis mottakeren er mindreårig, må foresatte legitimere seg sammen med barnet på et av våre kontorer for å bli kunde.