Farge

Datterselskap, tilknyttede selskap og produktselskap

Sparebanken Vest  jobber kontinuerlig med strategisk forretningsutvikling. Dette har resultert i dannelsen av flere nye selskaper og initiativ innenfor ulike områder av finansielle tjenester og produkter. 

Frende Forsikring 

Består av søsterselskapene Frende Livforsikring og Frende Skadeforsikring. Selskapet ble startet i 2007 og har hovedkontor i Bergen. Sparebanken Vest har en eierandel på 39,7 % i morselskapet Frende Holding AS. Den resterende andelen er eid av fjorten andre frittstående sparebanker.
www.frende.no

Norne Securities AS

Startet i 2008 og har etablert tre forretningsområder: Netthandel, aksjemegling og corporate finance. Selskapet har hovedkontor i Bergen og Sparebanken Vest er største eier med 47,6 %. Den resterende andelen eies av tretten andre frittstående sparebanker og Must Holding AS.
www.norne.no

Brage Finans AS

Finansieringsselskap med hovedkontor i Bergen som ble startet i 2010. Foruten Sparebanken Vest som største eier med 49,9 % har Brage Finans elleve andre frittstående sparebanker med på eiersiden. Selskapet tilbyr tilpassede finansieringsprodukter med hovedvekt på leasing av alle typer driftsmidler, samt salgspantlån.
www.brage.no

Sparebanken Vest Boligkreditt AS

Heleid selskap av Sparebanken Vest og ble etablert i 2008 med det formål å forvalte utlån og utstede obligasjoner med fortrinnsrett.
www.spv.no/boligkreditt

Eiendomsmegler Vest

Heleid selskap av Sparebanken Vest og er en ledende regional aktør i eiendomsmarkedet på Vestlandet.
www.eiendomsmeglervest.no

Balder Betaling AS

Opprettet i 2017 for blant annet å utøve eierskap i betalingstjenesten Vipps sammen med fjorten andre frittstående sparebanker. Sparebanken Vest er største eier i Balder Betaling med en eierandel på 36,6 %.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor