Hopp til hovedinnholdet
Bli kunde

Vær din egen banksjef

10 på topp gjør-det-selv-ting

Her finner du en oversikt over de vanligste bankoppgavene som du kan fikse helt selv.
1
Bestille og bruke BankID

BankID er en personlig elektronisk legitimasjon som du kan bruke til identifisering og signering på nettet. I stedet for kulepenn, pass og papir, kan du benytte BankID med kodebrikke, BankID-app eller BankID på mobil. 


Her kan du bestille BankID


Samme BankID kan brukes på tvers av alle banker, men det er flere fordeler med å ha BankID fra oss. Blant annet kan du bruke BankID-appen, som gjør innloggingen ekstra enkel.


(NB! Passet ditt må være registrert hos oss for å bestille BankID. Du kan avtale time med rådgiver på ditt nærmeste kontor her, dersom vi ikke har skannet passet ditt).

1
Komme i gang med den prisvinnende appen

Appen til vår heter mobilbank, og du kan laste den ned i App Store eller Google Play. Med den har du alltid banken i lomma.1
Sette opp eFaktura og AvtaleGiro

Du kan aktivere eFaktura fra alle når du er innlogget i nett- eller mobilbanken. Med eFaktura fra alle får du automatisk eFaktura fra alle bedrifter du handler med. Du slipper å inngå eFaktura-avtale med den enkelte bedriften du skal betale til. 


Du kan sette opp en ny avtale om AvtaleGiro her. Godkjenn forsalgene som ligger der eller velg Lag ny AvtaleGiro.Får du allerede AvtaleGiro fra betalingsmottakeren i en annen bank, vil den bli flyttet til valgte konto hos oss. Vær obs på at det kan gå en måned før AvtaleGiroen trer i kraft.

1
Bestille kort - for første gang eller hvis du har mistet kortet ditt

Alt som gjelder kort kan du ordne selv i mobilbanken. Der kan du bestille bankkort for første gang, eller bestille erstatningskort hvis du har mistet kortet eler hvis noen har stjålet det.Du kan også søke om et kredittkort. Med Visa Gull kredittkort får du både gode rabatter og andre fordeler.

1
Dele kontoen din med andre
Mange synes det er praktisk å ha en felleskonto. Ønsker du å gi andre tilgang til en eller flere av kontoene dine, kan du enkelt gjøre det her. Trykk på Velg bak den kontoen du ønsker å dele og velg Kontodeling. Du kan når som helst legge til eller fjerne disponenter på kontoene dine.
1
Gjøre endringer pa lånet ditt

Når noe i livet endrer seg, kan du også få behov for å endre boliglånet. Det kan du enkelt gjøre selv. Når du er innlogget i nett- eller mobilbanken kan du:

- endre forfallsdato og belastningskonto

- øke terminbeløpet

- søke om avdragsfrihet

- øke lånet

- betale inn på lånet

- se nedbetalingsplan


Alt dette gjør du under Mine lån

1
Starte fondssparing
Noe av det smarteste du kan gjøre for privatøkonomien din, er å starte fast sparing i fond. Vi har gjort det enkelt for deg, og satt sammen noen ferdige sparepakker som passer for ulike sparemål.  Du kan også kjøpe enkeltfond. Se hele fondsoversikten og handle fond her.
1
Bli varslet når noe skjer - skru på mobilvarslinger
Du kan få nyttige varsler på mobilen om blant saldo når du bruker kortet ditt, eFaktura og om abonnementer du har. Logg inn log slå på mobilvarsler her, og hold deg oppdatert om det som skjer.
1
Få SMS-bank og sjekk saldo og overfør penger på sekundet
Med SMS-bank kan du sjekke saldo, overføre penger og se hvilke regninger som ligger til forfall på SMS. Logg inn for å aktivere SMS-bank her.

Personlig rådgiver

Kontakt oss

ringellerchat

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man - søn 07-23

radgiver

Snakk med oss

Hos oss kan du være trygg på at du får rådene og hjelpen du trenger.

FinnDittlokolkontor

Finn ditt lokalkontor

Vi er størst på Vestlandet. Se hvor du finner ditt nærmeste kontor.