Hopp til hovedinnholdet
Bli kunde
Fem ungdommer prater og ler i sofa i stue. Ungt entreprenørskap.

Vi heier på unge gründere

Velkommen som ung entreprenør

Vi vil at unge gründerspirer fra Vestlandet skal lykkes, og bidra til å skape fremtidens næringsliv. Sammen med Ungt Entreprenørskap løfter vi frem de gode ideene.

Entreprenørskap er viktig for å skape innovasjon og bærekraftige løsninger for fremtiden. Derfor er vi stolt av vårt samarbeid med Ungt Entreprenørskap. Gjennom vårt samarbeid løfter vi frem unge gründere, og unge entreprenører kan bestille konto og nettbank hos oss enkelt og helt gratis. 

Bestill konto og nettbank

Dersom du har en ungdomsbedrift (videregående) eller studentbedrift (universitet og høyskole) kan du bestille konto og nettbank bedrift hos oss. Det er gratis å opprette bedriftskonto, og nettbanken har ingen faste månedlige utgifter. De to personene som har signaturrett i bedriften kan bruke nettbanken og disponere kontoen i fellesskap.

Før du bestiller konto og nettbank må du ha klart:

  • Signerte vedtekter for bedriften.
  • Bedriftens organisasjonsnummer (gjelder ungdom- og studentbedrift).
  • BankID til de to personene med signaturrett, og som skal ha tilgang til nettbanken.
  • Personnummer, navn, e-post og mobilnummer til de to personene som skal ha tilgang til nettbanken.

Er du over 18 år og trenger BankID?

Er du privatkunde hos oss, kan du kan bestille BankID i nettbanken din. Logg inn i nettbanken og gå til Innstillinger – BankID – Bestill BankID. Dersom den som skal fylle ut bestillingsskjemaet ikke er kunde hos oss, kan BankID bestilles fra egen bank. Denne BankIDen kan brukes til å logge inn i nettbank bedrift. 

BankID for mindreårige (13-17 år)

Alle som har fylt 13 år kan får BankID hos oss. Dersom du er under 18 år kan du selv bestille BankID i nettbanken ved å gå til Innstillinger – BankID – Bestill BankID. Når bestillingen er sendt inn, vil dine foresatte få en SMS med lenke til elektronisk signering. Når begge har foresatte har signert, etablerer vi BankID. Det er ikke alle banker som tilbyr BankID for 13 åringer, så hvis du ikke er kunde hos, må du undersøke i egen bank om banken tilbyr BankID for deg.

Vipps for unge entreprenører

Unge entreprenører. også under 18 år, kan etablere Vipps for bedriften. Du trenger bedriftens organisasjonsnummer og BankID for å etablere Vipps. Når du har opprettet nettbank og kontonummer kan du sette opp Vipps for din bedrift.

Les mer om hvordan du bestiller Vipps for bedrifter her.

Vi støtter næringslivet på Vestlandet

Kontakt oss

ringellerchat

Kundeservice bedrift

Telefonnummer 915 05555. Åpent mandag til fredag 08.00-15.30.

Rådgiver

Personlig rådgiving

Avtal et møte med en av våre dyktige bedriftsrådgivere.

FinnDittlokolkontor

Finn ditt lokalkontor

Vi er størst på Vestlandet. Se hvor du finner ditt nærmeste kontor.