Bedrift
Farge

Nordic Gambak - nytt fond fra Alfred Berg

Snart kan du spare i Nordic Gambak, et nordisk alternativ til populære  Alfred Berg Gambak. Fondet vil ha samme aktive investeringsfilosofi som har bidratt til solid meravkastning for Gambak.

Alfred Berg Gambak er et av de fondene sparekundene våre har hatt mest penger plassert i. Det er også blant fondene som har gjort det aller best på Oslo Børs de siste 25 årene. Siden oppstart har det gitt 38 ganger pengene i avkastning. 

Nå skal Alfred Berg  bruke samme etablerte investeringsmetodikk til å finne i de beste selskapene i Norden.  

Hvorfor investere i Norden?

Norden er et attraktivt investeringsområde, både sett fra et lokalt og globalt perspektiv. De nordiske landene har høy verdiskapning, høy vekst og er politisk stabile.

Statistikk fra 1994 – 2017 viser at de nordiske landene vokser raskere enn flere av sine europeiske naboer. Statistikk viser også at de nordiske børsene har hatt bedre avkastning enn verdensindeksen og andre utviklede markeder globalt. 

Hvorfor investere i Nordisk Gambak?

1. Forvalvaltningsstrategien har gitt Gambak solide resultater.
Forvalter analyserer selskapene grundig, med formål om å kjøpe gode aksjer på gode tidspunkter.

2. Norden tilbyr flere spennende sektorer som går i utakt
Fordelen med å ha flere sektorer og land å investere i, er at de ikke går i takt. En nordisk investor hadde eksempelvis i perioden hvor oljeprisen kollapset god drahjelp fra svenske og danske aksjer.

3. Flere selskaper å velge blant gir økt likviditet
Tilstrekkelig likviditet i aksjene som kjøpes og selges gir forvalteren lavere transaksjonskostnader og større mulighet til å gjøre endringer i porteføljen. På en oversikt over de 20 mest likvide aksjene i Norden er det bare Equinor og DNB som når opp av norske selskaper. I de andre nordiske landene finnes det flere muligheter å investere i verdensledende globale selskaper. 

Om Alfred Berg:

Alfred Berg er en norsk kapitalforvalter som forvalter ca. 70 milliarder kroner fordelt på både aksje og rentefond. 

Bli med på seminar om Nordic Gambak

Vil du vite mer om det nye fondet? Alle kunder kan melde seg på seminar, der det blir presentasjon av fondet og introduksjon av forvaltningsteamet. 

Tid:
Torsdag 25 oktober fra klokken 11.30 – 13.00 (Matsevering fra kl 11.00)
Sted: Radisson Royal Bryggen Hotel

Meld deg på ved å sende en e-post til eivind.hjelle@alfredberg.com

Risiko

Husk at fremtidig avkastning henger sammen med markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko og kostnader ved tegning, forvaltning og innløsning. Avkastning kan bli negativ.

Rådgivning

Trenger du råd om sparing? Vi hjelper deg gjerne med å lage en spareplan som er tilpasset økonomien din, sparemålene dine og hvor mye risiko du vil ta. Ring oss på 915 05555.

Ring oss - 915 05555

Åpent man - søn 07 - 23.

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post