Bedrift
Farge
Du kan nå kjøpe grønt fond hos oss.
Sparing med god samvittighet: Det grønne fondet BNP Paribas Funds Global Environment Classic investerer i miljøvennlige selskaper.

Vårt grønne fond

Er du på jakt etter et fond med en tydelig miljøprofil som også har gitt god avkastning? Da passer det grønne fondet vårt for deg.

Fondet heter BNP Paribas Funds Global Environment Classic og investerer i selskaper som forsøker å finne smarte, miljøvennlige løsninger på verdens utfordringer innen:

  • Avfallshåndtering
  • Bærekraftig jord-, skogbruk og matvareproduksjon
  • Alternativ energi
  • Vann

Fondet er ikke et sektorfond, men bredt differensiert med selskaper som leverer bærekraftige løsninger.

Avkastning på grønne fond

Stadig flere har forstått at det ikke nødvendigvis er noen motsetning mellom det å gjøre bærekraftige investeringer og å få god avkastning.  I tråd med internasjonale trender, merker vi større etterspørsel etter grønne fond. Det er mye snakk om det "grønne skiftet" og vi tror at miljøvennlige investeringer kan være smart og lønnsomt på sikt. 

Spar i grønt fond

Du velger selv om du vil starte fast sparing i grønt fond eller gjøre et engangskjøp

Risiko

Husk at fremtidig avkastning vil avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko, og kostnader ved tegning, forvaltning og innløsning. Avkastning kan bli negativ.
Risikoprofil: På en risikoskala fra 1 til 7, der 1 er lavest og 7 er høyest, har denne pakken en samlet risiko på 7 av 7.

Ring oss - 915 05555

Åpent man - søn 07 - 23.

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post