Bedrift
Farge
Du kan nå kjøpe grønt fond hos oss.
Vårt grønne fond heter Parvest Global Environment

Vårt grønne fond

Er du på jakt etter et fond med en tydelig miljøprofil som også har gitt god avkastning? Vi har valgt et grønt fond som heter Parvest Global Environment

Parvest Global Environment er ikke et sektorfond, men et fond som er bredt differensiert med selskaper som leverer bærekraftige løsninger innen:

  • Vann
  • Avfallshåndtering
  • Bærekraftig jord-, skogbruk og matvareproduksjon
  • Alternativ energi

Avkastning på grønne fond

Vi merker stadig større etterspørsel etter grønne fond som gjør miljøvennlige investeringer. Dette er i tråd med internasjonale trender. Flere har forstått at det ikke nødvendigvis er noen motsetning mellom det å gjøre bærekraftige investeringer og det å få god avkastning. Det er mye snakk om det "grønne skiftet" og vi tror at miljøvennlige investeringer kan være smart og lønnsomt på sikt.

Hvordan handle vårt grønne fond?

For å å handle vårt grønne fond går du til «Fondshandel» under «Sparing» i nettbanken. Deretter velger du fondet Parvest Gobal Environment.  

Klikk her for å gå til Fondshandel

Risiko

Husk at fremtidig avkastning vil avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko, samt kostnader ved tegning, forvaltning og innløsning. Avkastning kan bli negativ.
Risikoprofil 5/7. 

Rådgivning

Ønsker du rådgivning? Vi kan hjelpe deg med å sette opp en spareplan som er tilpasset din økonomiske situasjon, spareformål og risikoholdning. Ring oss på 915 05555.

Ring oss - 915 05555

Åpent man-søn 07-23.

Våre kontorer

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post