Bedrift
Farge

Sparegrisen og godteguri

Sparegrisen og Godteguri er en spareklubb for alle barn i alderen 0–12 år. Klubben ønsker å gjøre sparing til noe morsomt, slik at barna blir motivert til å spare målbevisst.

Medlemsfordeler:

  • Barnets første sparekonto med gaveinnskudd fra Sparebanken Vest
  • Velkomstgave 
  • Morsomme overraskelser

Hvem er Sparegrisen og Godteguri?

Sparegrisen og Godteguri er to gode venner som møter småsparere fra 0-12 år. Sparegrisen og Godteguri kan kunsten å nyte livet. Godteguri er ikke alltid like flink til å ta vare på pengene sine, for godteri er det beste hun vet. Da er det bra at den stødige Sparegrisen er bestevennen hennes. Når Sparegrisen har magen full av penger, er det spennende for barna å gå i banken og tømme sparebøssen.

Lær barnet ditt gode vaner

Å lære barna om sparing fra ung alder, kan gi en god ballast til den dagen de skal stå på egne ben. Med Sparegrisen og Godteguri blir det lett og morsomt å lære om litt vanskelige ting som penger og sparing. Medlemmene i spareklubben får sitt eget medlemskort og morsomme overraskelser fra banken.

Sparing gir nye muligheter

Vil du gi barna dine økonomisk sikkerhet og økt handlefrihet, bør sparingen starte så tidlig som mulig. Sparingen kan finne sted ved at du sparer til barna på en egen konto. La gjerne barna bidra selv, fore eksempel ved at de setter inn pengegaver de får eller at en del av ukelønna går til sparing.

Ring oss - 915 05555

Åpent man - søn 07 - 23.

Våre kontorer

Se hvor du finner ditt nærmeste kontor.

Finn ditt kontor

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post