Farge
Samfunnsansvar bildecollage
Samfunnsansvar collage

Samfunnsansvar

Alt vi gjør, gjør vi for å bidra til at livet på Vestlandet skal bli enda litt bedre.

Vi tror på deg som vil gjøre noe bra der du bor. Når du trives, og når folk rundt deg trives, da vinner vi alle. Derfor blir overskuddet i Sparebanken Vest brukt til å finansiere og samarbeide om initiativ som gjør lokalmiljøene våre levende, inkluderende og inspirerende.

Engasjementet tar vi ut på ulike arenaer. Fra bidrag til den lokale festivalen, til støtte til de unge håpefulle på idrettsbanen, til tiltak som støtter utdanning og oppvekst. Vi bidrar også til vekst innenfor næringslivet på Vestlandet, med alt fra store konferanser til innovasjonspriser og aktiv deling av egen og andres kompetanse. 

Drømmer du om å være en del av noe større der du bor? Har du en idé eller lidenskap du ønsker å dele? La oss jobbe for din sak!

Bærekraft

Sparebanken Vest skal bidra til å skape en bedre verden. Vi har alltid vært opptatt av at lokalsamfunnet utvikler seg bærekraftig, og dette skal vi fortsette med.

Gavemidler

Vi støtter initiativ som gjør lokalmiljøet levende, stimulerende og inkluderende. I 2018 deler vi ut 150 millioner kroner i samfunnsutbytte til gode initiativ på Vestlandet.

Hjertebank

Med Hjertebank deler vi ut 1 million kroner i samfunnsutbytte til lag og organisasjoner på utvalgte hjemsteder. Folket søker støtte til prosjektene, og en ekstern jury avgjør hvem som får tildelt midler. Tildelingen er en hyllest til alle ildsjelene som engasjerer seg for et rikt lokaltilbud, og markeres med feiring og gratiskonsert.

Ring oss - (915) 05555

Åpent man-søn 07-23.

Våre kontorer

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post