Hopp til hovedinnholdet
Bli kunde
Tommy Høiland i Sandnes Ulf-drakt

med hjerte for sandnes

Sparebanken Vest vil se Sandnes Ulf i toppen

– Vi vil at Sandnes skal opp og frem. Hva er vel mer naturlig enn å stå sammen med idrettslagene, spør banksjef Eirik Haver.

Rett før jul fikk Sparebanken Vest i Sandnes en søknad som ga inntrykk. Søknaden kom fra fotballklubben Sandnes Ulf, som ville ferdigstille uteområdet rundt Øster Hus Arena. 

Uteområdet var det siste som sto igjen for å få ferdigattest for stadion, men som har vært på etterslep grunnet covid-19. Klubben manglet to millioner kroner til å gjennomføre arbeidet. Sandnes IL friidrett kunne heller ikke ferdigstille sin løpebane på grunn av det uferdige stadionområdet.

– Det er ikke bare Sandnes Ulf som får glede av dette. For oss er de to millioner kronene også en fin gave til både byen og bydelen. Arenaen blir ferdig i august, og her kommer det til å yre av liv for store av små. Vi gleder oss over at Sandnes IL friidrett også får gjennomført sitt flotte uteprosjekt, sier Eirik Haver, banksjef i Sparebanken Vest Sandnes.

Bankkort med Sandes Ulf-design

Lyser opp stadion

Pengegaven skal brukes til sårt tiltrengt belysning rundt stadionområdet, og til en stor aktivitetspark til glede for barn og unge.

– En ting er betydningen gaven gjør for Sandnes Ulf, men dette vil også gi nabolaget og bydelen et betydelig løft. Fremover kan uorganisert aktivitet utføres under trygge rammer utenfor Øster Hus Arena. Det kommer skoler, barnehager og innbyggerne til gode, sier Øystein Elvestad, kommersiell leder i Sandnes Ulf.

– Med denne gaven har Sparebanken Vest gitt Sandnes Ulf en fantastisk håndsrekning i en krevende periode. Forhåpentligvis åpner samfunnet opp og vi får masse aktivitet på og rundt Øster Hus Arena, legger Elvestad til.  

Sparebanken Vest og Sandnes Ulf inngår samarbeid

Men det stopper ikke der. Sparebanken Vest har også signert en hovedsponsoravtale med Sandnes Ulf. Klubben er en naturlig samarbeidspartner av flere årsaker: 

– Det er først og fremst det viktigste, profesjonelle nettverket for bedrifter. Øster Hus Arena er en av de største idrettsarenaene i Rogaland. Det er byens flaggskip, og vi får en god profilering ved å være synlig her, forklarer banksjefen. 

Som følge av det tette samarbeidet blir banken også draktsponsor for spillerne i Sandnes Ulf. 

– Det blir helt fantastisk å få Øster Hus Arena helt ferdig, og se Sandnes Ulf skal ut spille hjemmekamp med SPV på drakten. Jeg blir stolt når jeg tenker at «dette har banken vært med å bidra til». Det er Norges flotteste fotballarena, sier Haver.

Gode banktilbud til medlemmer

Klubbmedlemmer kan også vente seg gode banktilbud fra Sparebanken Vest fremover. 

– Vi merker flere bankhenvendelser enn før. Det er kunder som har hørt mye bra, men også interessenter som vil ha et tilbud fra oss. Målet vårt er å bli den foretrukne banken i byen. For å bli det må vi stå i lag med idrettslagene, være en synlig bank som tar del i og støtter området. Vi har hjerte for Sandnes, sier Haver. 

Sparebanken Vest i Sandnes

Sparebanken Vest er Sandnes IL sin nye hovedsponsor

– Sandnes IL har store ambisjoner fremover. Sparebanken Vest matcher våre tanker om å være et synlig, fremoverlent og aktivt idrettslag i byen, sier Vetle Aarsvoll Svarstad, daglig leder i Sandnes IL friidrett.
Les mer om samarbeidet med Sandnes IL
Jublende gjeng fra Sandnes IL

Personlig rådgiver

Kontakt oss

ringellerchat

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man - søn 07-23

radgiver

Snakk med oss

Hos oss kan du være trygg på at du får rådene og hjelpen du trenger.

FinnDittlokolkontor

Finn ditt lokalkontor

Vi er størst på Vestlandet. Se hvor du finner ditt nærmeste kontor.