Hopp til hovedinnholdet
Jublende gjeng fra Sandnes IL

på lag med sandnes

Sparebanken Vest er Sandnes IL sin nye hovedsponsor

– Sandnes IL har store ambisjoner fremover. Sparebanken Vest matcher våre tanker om å være et synlig, fremoverlent og aktivt idrettslag i byen, sier Vetle Aarsvoll Svarstad, daglig leder i Sandnes IL friidrett.

Største sponsor

I februar signerte banken hovedsponsoravtale med både Sandnes IL og Sandnes Ulf til en betydelig sum. Dette gjør Sparebanken Vest til Sandnes IL sin aller største sponsor. 


– Samarbeidet betyr mye for oss. Ikke bare økonomisk, men også for engasjementet banken har for idrettslaget og Sandnes by. Støtten gjør at vi kan heve standarden på Sandnes IL med organisert trening, friidrettsstevner og mosjonsløp. Med disse midlene kan vi arrangere aktiviteter som skaper mer engasjement for det frivillige, og tilby friidrett til enda flere barn og unge, forteller Vetle Aarsvoll Svarstad, daglig leder i Sandnes IL friidrett.


Tettere samarbeid mellom idrettslagene

At banken støtter begge idrettslagene, bidrar også til et bedre samarbeid mellom Sandnes Ulf og Sandnes IL, mener Svarstad:


– Vi er utrolig takknemlige for at de gjorde det nye anlegget fullkomment med belysning av løpebanen, og ferdigstillelse av uteområdet. Vi har Norges råeste anlegg på grunn av den nye traseen. Banken har framskyndet prosessen enormt!


Sandnes IL går spennende tider i møte. I 2023 skal de arrangere NM for juniorer (U20 og U23) og NM/UM mangekamp innendørs. I 2024 skal de arrangere hovedmesterskapet, NM for seniorer. 


Ingebrigtsen-brødrene med Sparebanken Vest på drakten

Samarbeidet med Sparebanken Vest vil vises på tribunen og på draktene til Sandnes IL. Alle vil legge merke til SPV-logoen når de berømte Ingebrigtsen-brødrene deltar på nasjonale mesterskap i årene fremover.  


– Det finnes knapt større idrettsprofiler i dette landet, og vi er utrolig stolte av å ha dem på laget. Ingebrigtsen-brødrene hever nivået fra år til år, og det skal mye til å toppe dem, legger Svarstad til. 


Sparebanken Vest har klare vekstambisjoner i Sandnes. Målet er å bli den foretrukne banken i byen. 


– Vi mener vi har et produkt som kundene ønsker. Gjennom disse tiltakene vil vi gå fra å være en liten aktør til en synlig aktør i byen, som tar del og støtter området. Sandnes IL friidrett er et veldrevet og godt idrettslag med superproffe arrangement. Vi er ikke i tvil om at det vil øke merkevarekjennskapen til banken i byen, sier banksjefen. 

 

Bankkort med Sandes IL-design

Sparebanken Vest satser på Sandnes. Da Sandnes Ulf søkte om støtte til å ferdigstille Øster Hus Arena i vinter, tok det ikke lang tid før banken sa ja. Pengegaven på to millioner kroner skal brukes til å lyse opp stadionområdet, og til en flott aktivitetspark for barn og unge. 


– Dette bidraget ga også en fin synergieffekt opp mot Sandnes IL, som heller ikke kunne ferdigstille sin løpebane uten at Øster Hus Arena ble helt ferdig. Vi er glade for at vi kan og får støtte Sandnes sine største idrettslag, sier Eirik Haver, banksjef i Sparebanken Vest Sandnes. 

Personlig rådgiver

Kontakt oss

ringellerchat

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man - søn 07-23

radgiver

Snakk med oss

Hos oss kan du være trygg på at du får rådene og hjelpen du trenger.

Avtal møte
FinnDittlokolkontor

Finn ditt lokalkontor

Vi er størst på Vestlandet. Se hvor du finner ditt nærmeste kontor.

Finn ditt kontor