Bli kunde
Bli med oss på laget!

samfunnsansvar

Sponsor

Engasjement finnes både i bredden og på toppen. Sparebanken Vest har som mål at bankens sponsorvirksomhet skal reflektere alle nivåer innen idrett og kultur.

Med satsing på bredde er vi også med å legge grunnen for fremtidige enere fra Vestlandet.

Vi satser på Vestlandet

Sparebanken Vest skal være en engasjert samfunnsaktør på Vestlandet, og banken bruker sponsing som et virkemiddel for å nå dette målet. Vi har tre hovedmål med sponsorvirksomheten:

  • Merkevarebygging
  • Kundepleie
  • Lagåndbygging blant egne medarbeidere 

Relasjoner

Gjennom sponsoravtalene bygger Sparebanken Vest relasjoner til kunder, medarbeidere og våre samarbeidspartnere innenfor idrett, kultur og organisasjonsliv.

Målgrupper

Bankens primære sponsorobjekter er innen idrett og kultur. Sponsorobjektenes profil skal være ”for folk flest”. Det skal satses på bredde fremfor smale målgrupper og lag fremfor enkeltutøvere. Barn og unge er en viktig del av målgruppen for sponsing. Det skal være bredde og ikke bare elite.

Langsiktighet 

Sparebanken Vest ønsker en langsiktighet i de sponsorengasjementene banken er med på. Dette for å få best effekt av de investeringer som blir lagt ned i tid og penger i sponsorobjektet. I tillegg viser erfaring at man må være med over tid for å bli assosiert med sponsorobjektet.

Sparebanken Vest samarbeider med Sandnes Ulf

Sparebanken Vest vil se Sandnes Ulf i toppen

– Vi vil at Sandnes skal opp og frem. Hva er vel mer naturlig enn å stå sammen med idrettslagene, spør banksjef Eirik Haver.
Les mer om samarbeidet med Sandnes Ulf
Tommy Høiland i Sandnes Ulf-drakt

Sparebanken Vest er Sandnes IL sin nye hovedsponsor

– Sandnes IL har store ambisjoner fremover. Sparebanken Vest matcher våre tanker om å være et synlig, fremoverlent og aktivt idrettslag i byen, sier Vetle Aarsvoll Svarstad, daglig leder i Sandnes IL friidrett.
Les mer om samarbeidet med Sandnes IL
Jublende gjeng fra Sandnes IL

Personlig rådgiver

Kontakt oss

ringellerchat

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man - søn 07-23

radgiver

Snakk med oss

Hos oss kan du være trygg på at du får rådene og hjelpen du trenger.

FinnDittlokolkontor

Finn ditt lokalkontor

Vi er størst på Vestlandet. Se hvor du finner ditt nærmeste kontor.