Hopp til hovedinnholdet
Bli kunde

Vilkår for søknad om drakter

Tildeling av drakter er basert på tilfeldig trekning. Pass på at søknaden er så fullstendig som mulig, slik at den blir vurdert på rettferdig grunnlag.

Merk at vi tilbyr drakter til lag, ikke enkeltpersoner, og kun til fotball- og håndballag i aldersgruppen 6 til og med 12 år.

Hvert lag kan søke om opp til 14 drakter for utespillere og én keeperdrakt (skjorte/shorts/strømper + for fotball) (skjorte/shorts for håndball). 

Draktsettene leveres med Sparebanken Vest-logo i klubbens valgte farge. Skulle dette komme i konflikt med allerede eksisterende avtaler eller annet, så påhviler det lag eller klubb å sjekke ut dette.

Laget står fritt til å tilføre sponsorer på drakt utenom annen bank/finansiell institusjon, men må stå for kostnadene knyttet til dette selv. Vi forbeholder oss muligheten til å kunne publisere navn på lagene som får tildelt drakt.

Utlevering av drakter

Draktene vil i hovedsak distribueres via post i perioden mars til og med mai/juni måned. De som får tildelt drakt blir kontaktet fortløpende etter hvert som søknadene blir behandlet, og når draktene er klar for utlevering/utsending. Vi tar forbehold om utsolgte farger og størrelser hos de ulike merkeleverandørene. Dersom valgte drakter er forsinket, blir du kontaktet.

Dersom du har spørsmål om søknaden din, send en e-post til spv@intersport.no

Tilbake til hovedsiden

Personlig rådgiver

Kontakt oss

ringellerchat

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man - søn 07-23

radgiver

Snakk med oss

Hos oss kan du være trygg på at du får rådene og hjelpen du trenger.

FinnDittlokolkontor

Finn ditt lokalkontor

Vi er størst på Vestlandet. Se hvor du finner ditt nærmeste kontor.