Farge
Markedsføringsbilde
Markedsføringsbilde

Vi deler ut tusenvis av håndball- og fotballdrakter

Nå deler vi ut tusenvis av håndball- og fotballdrakter til barnelag på Vestlandet. Alle som har søkt og som oppfyller kriteriene får drakter!

Vi har mottatt over 1 400 søknader i årets draktkampanje. Det synes vi er overveldende, og har besluttet at alle som oppfyller kriteriene skal få drakter. Vi spanderer drakter, så kan klubbkassen brukes til andre felles formål. 

Opptellingen viser at vi ligger an til å dele ut i overkant av 19 000 drakter til fotball- og håndballspillere mellom 6 og 12 år (barnelag). Ungdomslag og andre idrettsgrener inkluderes ikke her, men kan søke om midler via bankens samfunnsnyttige midler innen 1. april. Søk om støtte her.

Draktsettene leveres i klubbens valgte farge (standard modell) og er standardisert med Sparebanken Vest-logo på brystet. Skulle dette komme i konflikt med eksisterende avtaler,er det det lagets eller klubbens å sjekke ut dette. 

Torshov Sport produserer og distribuerer draktene. De vil ta kontakt med oppført kontaktperson dersom søknaden er uklar, eller der de ser klare konflikter med klubbens sponsoravtaler. Søknadene blir behandlet fortløpende, og draktene vil i hovedsak distribueres i perioden mars til og med juni. Vi tar forbehold om utsolgte farger og størrelser, noe som kan resultere i en lengre leveringstid for enkelte lag. Vi ber om tålmodighet i distribusjonsperioden. 

Torshov Sport tar kontakt så snart leveransen er klar. Draktene kan enten hentes hos Torshov Sport i Bergen, eller sendes samlet til oppført adresse. 

For konkrete spørsmål til søknad (utover leveringstid) ta kontakt på spv@torshovsport.no

Tusen takk til trenere, lagledere, foreldre og alle i kulissene som bidrar til gode opplevelser for unge spillere på Vestlandet.

Vi heier på dere! #StoltAvDrakten 

 

Ring oss - 915 05555

Åpent man-søn 07-23.

Våre kontorer

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post