Farge

Nyheter

Fordelene med å kjøpe brukt elbil

Bergen - 05. september 2019
Tidligere har det vært lite utvalg i bruktbilmarkedet for elbiler. Nå har utvalget tatt seg opp og vi ser på flere fordeler med å kjøpe brukt elbil.

Full oversikt over forbruket ditt - rett i lomma

Bergen - 14. august 2019
Med den nye tjenesten Min økonomi blir det lettere for deg å leve smart. Aldri har det vært enklere å se hva pengene dine går til.

Hvordan kan vi gi deg enda bedre kundeservice?

26. juni 2019
Ta vår lille quiz og vinn en iPhone X.

Nå gir vi grønne boliglån med et stort smil

17. juni 2019
- Sparebanken Vest er opptatt av bærekraft på alle områder. Derfor er vi veldig glad for å tilby grønt boliglån med bankens beste rente til alle som har energieffektive boliger.

Ikke la veggedyr ødelegge feriesøvnen

Bergen - 06. juni 2019
Med reiseforsikring fra Frende er du beskyttet mot det meste – også bekjempelse av veggedyr og kakerlakker.

Stor stas med eget kort på fotballcup

Bergen - 28. mai 2019
Skal barnet ditt delta på cup, korpstreff eller sommerleir? Da er det greit å kjenne til alle fordelene med bankkort for barn. Med sitt eget kort, kan barnet kjøpe både brus og pølse, enklere og sikrere enn med kontanter.

Smarte sparemåter for unge

26. april 2019
Flere ungdommer sier de skulle ønske de hadde mer kunnskap om personlig økonomi. Mange får seg en overraskelse når de skal stå på egne bein og innser hvor trangt studentbudsjettet er. Derfor er det lurt å lære ungdommen en ting og to om sparing i tidlig alder.

Er BSU den perfekte konfirmasjonsgaven?

26. april 2019
Mange unge får fremdeles kontanter i gave. Men ungdommene selv bruker svært sjeldent sedler og mynt. Hvorfor ikke gi et gaveinnskudd på BSU-konto?

Slik lærer du konfirmanten å spare for fremtiden

26. april 2019
Mange konfirmanter sitter for første gang med en aldri så liten formue å forvalte etter den store dagen. Hvordan velger de riktig måte å spare pengene på?

Har du lyst å snakke med en rådgiver?

23. april 2019
Nå kan du se når banken har ledig tid. Du velger selv rådgiver, tid og sted for når du vil treffes. Om du vil snakkes i banken eller på telefon.

Hvorfor aksjefond er en smart konfirmasjonsgave

23. april 2019
Glem minibanker og kontanter. Årets konfirmanter er på mobil, de bruker sjelden sedler og mynt. Vil du gi en gave som varer lenge bør du gi fondsandeler.

3 ting å gjøre for å hjelpe barna inn på boligmarkedet

01. april 2019
Kravet til egenkapital på 15 prosent gjør at mange unge sliter med å komme inn på boligmarkedet. Hvordan kan du som forelder hjelpe barna dine i gang?

Økt beløpsgrense for kontaktløs betaling

01. april 2019
Foretrekker du å betale uten å knote min PIN-kode? Da kan du glede deg over at grensen for tæpping av bankkort uten PIN-kode har økt fra 200 til 400 kroner.

Puss opp i tide

01. april 2019
Går du med tanker om å selge boligen din snart? Eller kanskje om noen år? Vår erfarne eiendomsmegler, Therese Schütz Pettersen, forteller deg hvordan du bør investere i boligen – både for få glede av det selv, og få igjen for det når du selger.

Kan det lønne seg å låne til ferieturen?

29. mars 2019
Fly og hotell er ofte rimeligere om du bestiller en stund i forveien. Lønner det seg å slå til på et godt tilbud, selv om det innebærer å ta opp et forbrukslån eller bruke kredittkortet?