Farge
radgiver_maren
Foto: Anne Lise Urdal.

Flere boliglån fra Sparebanken Vest i år

– Nå blir det ingen faste håndtrykk, men desto flere smil og gledestårer, sier Maren Karlstad Løvaas, rådgiver i Sparebanken Vest. Hun syns det er spesielt kjekt å hjelpe de unge med sin første bolig.
Bergen - Av: Sparebanken Vest

– Vi har ekstra god kompetanse på å finne finansieringsløsningene som passer unge kunder, sier hun. Førstegangskjøpere er hjertelig velkomne på møter hos Maren, også nå under Korona. Flere enn før velger å håndtere alt via telefon, det er selvsagt også helt OK. 

Her kan du avtale time med en dyktig rådgiver

Stille i mars – full fart nå

I mars ble det stille fra nye lånekunder. Da måtte rådgivere som Maren først og fremst hjelpe kunder som brått ble permittert og finne riktige løsninger for dem og deres lån – for eksempel med avdragsfrihet. 

Men nå har boligsalget i Bergensområdet virkelig tatt seg opp. De siste månedene er det solgt langt flere boliger enn samme tid i fjor. Da kommer boligkjøperne til Maren. Gjerne med dårlig tid. 

Få finansieringsbevis i nettbanken

Hun hjelper mange raskt, men tipser allikevel om hvor smart det er å kunne gjøre det meste selv i nettbanken. 

– Du logger inn med BankID og fyller ut litt informasjon om deg selv, så kommer vi raskt tilbake med et finansieringsbevis som du kan bruke til boligkjøp. Da føler du deg trygg og vet hva du kan kjøpe for, sier Maren. 

Når du vinner budrunden, er Maren klar for den gode samtalen om hva slags lån som passer for deg, for eksempel om du skal binde hele eller deler av lånet til en fast, lav rente. 

Les mer om fastrentelån her på spv.no.

60 000 boliglånskunder 

Godt over 60 000 vestlendinger har boliglånet sitt hos Sparebanken Vest og utlånene øker. Korona-tiden har ikke lagt noen demper på utlånsveksten. Hittil i år har Maren og kollegaene hennes tatt imot flere nye boliglånskunder enn på samme tid i fjor. 
 
Maren lover å ta godt vare på sine kunder og sier at den beste opplevelsen så langt i år var da kundene hennes i april fikk beskjed om at de fikk kundeutbytte. Dette ga boliglånskundene hennes kjærkomne tusenlapper inn på konto. 

 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor