Farge
Reiseforsikring 1200x630

Reiseforsikring er viktig, også i Norge

Mange har opplevd hvor viktig reiseforsikringen kan være i utlandet. Men visste du at den ofte er redningen på norgesferie også?
Bergen - Av: Sparebanken Vest

Kansellerte utenlandsturer preger året 2020. Mange opplever også at inntekten har blitt redusert som følge av permittering. Så trenger du reiseforsikring da, egentlig? Ja! 

Forsikringen kan redde turen 

Hvis noe skjer med tingene dine, er reiseforsikringen ofte redningen. For eksempel hvis bagasjen din forsvinner eller blir forsinket. Da kan du kjøpe nye ting så ikke ferien blir ødelagt av ventingen. 

Forsikringen hjelper deg også hvis sykkel, fiskeutstyr eller annet sportsutstyr blir forsinket eller skadet. 

Vi vet at verdigjenstander er nettopp verdifulle for deg. Derfor dekker vi disse ubegrenset hvis noe skjer. Enkeltgjenstander er dekket opp til 40 000 kroner. 

Typiske skader på reise i Norge

Klassikeren som mange nordmenn opplever hvert år, er knust eller frastjålet mobil. Opp mot 10 prosent av alle reiseskader er knyttet til vår kjære mobiltelefon. Juli er den desiderte toppmåneden for mobilskader, nettopp fordi mange er på tur da. 

Noen opplever også at de blir syke, og derfor ikke kan dra på den planlagte reisen. Blir du alvorlig syk og ikke kan dra på ferie i høst likevel, dekker vi selvsagt avbestillingen med ubegrenset sum. 

Reiseforsikringen gjelder selv om du blir hjemme 

Enda en god ting med reiseforsikringen er at vi ikke bryr oss om du reiser kort eller langt. 

Om du er på en dyr hotellferie, camper i telt, ferierer i båten eller er på hjemstedet og bare går en tur på butikken: Reiseforsikringen gjelder uansett. 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor