Farge
Vipps QR-kode
Nå kan du betale med mobilen i butikken

Betal med Vipps i butikk

Betal med Vipps i terminalen. Alt du trenger er mobilen.
Bergen - Av: Sparebanken Vest

Betaler du med Vipps i terminalen, slipper du å fomle med lommebok og kort. Med Vipps trenger du bare mobilen for å handle. Skann QR-koden i terminalen, så er det gjort. Kjapt, enkelt og helt lommebokfritt.

Inntil videre er bare enkelte butikker med Verifone-terminaler som er klare. De har betalingsterminal med Vipps-logo med beskjed om at hvis du trykker "5" så kan du scanne QR-kode. 

Foreløpig er det bare iPhone-brukere som kan benytte løsningen. Android er under ferdigstilling, men det kan fort gå noen uker før dette blir klart. Vi gleder oss til flere butikker og terminaler kommer i gang med Vipps, så alle snart kan glemme lommeboka.

Hva betyr det for deg som er bedriftseier?

Med Vipps i betalingsterminal kan du tilby 3,6 millioner vippsende nordmenn kjapp, og enkel betaling i alle dine butikker.

Det eneste kunden trenger for å betale med Vipps i din butikk, er å ha lagt til et BankAxept-kort i appen. Kunden skanner QR-koden i betalingsterminalen, og betalingen belastes deretter kontoen deres på samme måte som om de hadde betalt med kort.

Fordeler med Vipps QR-koder: 

  • Kjappere betaling uten lommebok
  • Fungerer med kundeklubben din
  • Gratis – så klart!
  • Priser, oppgjør, avstemning og kasseintegrasjon blir som før
  • Enkel aktivering av tjenesten fra din terminalleverandør (foreløpig Verifone)

Dette lurer folk vanligvis på

Ja, hvis du har meldt inn BankAxept-kortet ditt i et butikkprogram som fungerer sammen med Vipps i terminal, får du rabatter eller bonuspoeng som før.
God merking er tilgjengelig for alle brukersteder, i tillegg til at du ser i terminalen i betalingsøyeblikket at dette er mulig.
Hver enkelt bank bestemmer aldergrensen for hvilke brukere dette er tilgjengelig for, og de aller fleste bankene har gjort det tilgjengelig for brukere ned til 15 år med et BankAxept-kort.
Digitalisering av kort er en prosess som det tar litt tid teknisk før hver bank er klar for, og der jobber vi så fort som mulig for å innrullere brukerne. I tillegg må banken ha sagt ja til at deres kunder skal få digitaliserte kort i Vipps.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor