Farge
Jenter på fjelltur med hendene i været - studentforsikring.
Reiseforsikring, innboforsikring og uføreforsikring er gode investeringer for deg som er student

Hvilke forsikringer trenger du som student?

Når du har forlatt redet og endret adressen din i Folkeregisteret er det på tide å skaffe egne forsikringer. Da er det disse forsikringene du trenger. 
Bergen - Av: Sparebanken Vest

Innboforsikring

- Forsikring av innboet er viktig enten du er ung eller gammel, om du eier eller leier, om du bor alene eller i kollektiv. Innboforsikring hjelper deg ved at fra tyveri av småting fra boden til store utgifter etter oversvømmelse og brann. I tillegg vil innboforsikring fra Frende hjelpe deg ved ID-tyveri eller nettmisbruk, sier rådgiver Maiken Johannesen, som selv er student med forsikringen i orden. 

Som student har du nok en rekke verdigjenstander som kan være kostbare å erstatte. Bare begynn å legge sammen det du ser rundt deg for eksempel; TV, laptop, mobil, høyttalere, sofa og pyntegjenstander. Så kan du legge til alt du har i skapene på kjøkkenet, klærne i klesskapet og yttertøyet i boden. 

- Med standard innboforsikring fra Frende er du sikret ved ulykker i hjemmet som brann og tyveri. Hvis du i tillegg skaffer deg innboforsikring med uhellsdekning er du dekket dersom du skulle være så uheldig å miste TV-en i gulvet ved flytting, eller om du søler vann over tastaturet på PC-en. 

Her kan du kjøpe innboforsikring

Reiseforsikring

Reiseforsikringen fra Frende dekker deg fra du går ut døren hjemmefra og i inntil 75 dager. Du er også dekket på fritiden, når du ikke er hjemme på jobb eller på skolen. Det betyr at den til og med gjelder når du tar bussen til byen, ut av byen, til skolen eller jobben.
 
Tar du med deg Frende i kofferten, kan du vite at det er ubegrenset forsikringssum på medisinsk behandling, tapt bagasje, avbestilling og hjemtransport ved sykdom eller ulykke. Hvis bagasjen din blir forsinket får du dekket inntil 6000 kroner per person.

- Du kan være trygg på at du får god og profesjonell hjelp hvis noe skjer. Vaktsentralen til Frende har medisinsk personell tilgjengelig alle dager, hele døgnet, forsikrer Maiken.


Se pris og bestill reiseforsikring her

Uføreforsikring

- Du rister vel gjerne på hodet når du hører snakk om uføreforsikring? Men visste du at unge og studenter faktisk har et spesielt behov for å sikre seg? spør rådgiver Maiken.
 
Studenter havner ofte i gruppen hvor man ikke er godt økonomisk etablert, eller har relativt lav inntekt. Her er det i tillegg få som har gode forsikringer gjennom arbeidsgiver enda. Da er du faktisk blant dem som blir hardest rammet om du blir utsatt for en ulykke eller sykdom som gjør at du ikke kan jobbe, eller du blir ufør. 
 
- Før du kan kjøpe forsikring må du levere en helseerklæring til forsikringsselskapet. Husk at det er i ung alder du er friskest og har mulighet til å skaffe deg livsforsikringene du ønsker deg.
 

Fyll ut dette enkle skjemaet og bli kontaktet om uføreforsikring

Maiken Johannesen, rådgiver i Sparebanken Vest
Maiken Johannesen er rådgiver og mastestudent ved HVL. Hun brenner for å gi gode råd til unge. 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor