Farge
Barnekunder 1627x723

2 800 barn under to år er kunder i Sparebanken Vest

Stadig flere barn får egen bankkonto omtrent før de har forlatt fødestuen. En egen konto har mange fordeler og nå er det enklere enn noen gang å opprette en. 
Bergen - Av: Sparebanken Vest

Sparebanken Vest var først ute med en direkte kobling til Folkeregisteret slik at foreldrene trenger bare å klikke på knappen Legg til barn i Min familie, så opprettes en konto med opplysninger som hentes direkte fra Folkeregisteret. Se hvordan barnet enkelt og raskt får sin første konto. Det er like enkelt å opprette konto i appen som i nettbanken.

4.488 barn fikk kundeutbytte

I år lanserte Sparebanken Vest kundeutbytte til personer og bedrifter med innskudd og lån i banken. Over 4 000 barn fikk utbytte rett inn på sin egen konto. Mens foreldrene kanskje fikk noen tusenlapper i utbytte for boliglånet sitt, fikk barnet typisk et par hundre kroner. Men det kan jo være skikkelig stas for en på 10 år.

Du kan lese mer om kundeutbytte her.

barn 620x300
Det er generalforsamlingen i banken som hvert år tar stilling til om vi skal utbetale kundeutbytte. Kundeutbytte er fastsettes ut fra det årlige resultatet, egenkapitalen og likviditeten til banken. Det er ikke garantert utbetaling hvert år.

Fordeler med å opprette en egen konto til barnet 

  • 200 kr i startgave
  • Den beste renten fra første krone
  • Ingen begrensinger i uttak 
  • Full oversikt over kontoen i appen og nettbanken til begge foreldrene
  • Du kan bestille kort fra barnet er 7 år

Ofte får også barnet pengegaver til dåp eller navnefest, bursdager og jul. Med litt sparing her også, blir beløpet enda større. Det gir en god start på voksenlivet.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor