Farge
Norges beste kundeservice 2020
Frende Forsikring har vunnet prisen for Norges beste kundeservice 2020!

Norges beste kundeservice 2020

Kundesenteret til Frende har for fjerde gang på fem år vunnet prisen for Norges beste kundeservice under Nord-Europas største kundeservicekonferanse. 
Bergen - Av: Sparebanken Vest

2016, 2017, 2019 og 2020! Alle årene har kundesenteret til Frende vunnet kundeserviceprisen innen forsikring. 

- Vi går på jobb hver dag for å yte vårt beste for kundene våre. Å vinne denne prisen igjen er den beste motivasjonen vi kan få, sier Thomas Otto som er en av lederne for vinnerlaget. 

Grundig måling 

Kundeserviceprisen er en bred, årlig test gjennomført av SeeYou som de største kundesentrene i Norge er med på. Hvert kundesenter kontaktes på ulike måter av såkalte mystery shoppers. 

Målingen fokuserer på mottak og velkomst, kundebehandlerens løsning av problemet og totalinntrykk. Dette resulterer i en poengscore per selskap og her har altså Frende det beste kundesenteret for forsikring i Norge med en totalscore på hele 82,6! Andreplassen fikk en score på 79,1. 

Under kåringen ble denne tilbakemeldingen fra en de som testet Frende trukket fram: "Veldig god kundeopplevelse. Har en veldig fin samtale med kundebehandleren som er serviceinnstilt, positiv og kunnskapsrik. Får masse tilleggsinfo som appelerer til meg og hjelper så jeg blir overbevist om å gjennomføre et kjøp."

Kundeserviceprisen

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor