Farge
Rådgiver 1627x723 1
Banksjef Merete Lien Yndestad er strålende fornøyd med at rådgiverne flytter inn i nye og moderne lokaler. Det nye kontoret finner du rett nedenfor veien ved Knarvik Senter.

Enda bedre kundeopplevelser i Nordhordland

Sparebanken Vest er den eneste banken i Knarvik-området som har dørene åpne for kundemøter for bedrifter og privatpersoner. Nå flytter Sparebanken Vest og Eiendomsmegler Vest inn i felles lokaler for å kunne gi kundene et enda bedre tilbud.
Bergen - Av: Sparebanken Vest

Vi ønsker å vise at vi nå satser som en totalleverandør for rådgivning og tjenester knyttet til lån, sparing, forsikring og eiendomsmegling både for privatmarkedet og for bedriftsmarkedet i Nordhordland, forteller banksjef Merete Lien Yndestad.

Lokale og langsiktige sparringspartnere

Etter mange år i bank, har hun erfart at bankkundene ønsker en miks av kundekontakt. Noe foretrekker kundene å endre selv i appen eller i nettbanken, som for eksempel å søke om forbrukslån eller å låne opp på eksisterende bolig. 

Ved spørsmål om kjøp og salg av bolig eller pensjonssparing, er det ofte betryggende å snakke ansikt til ansikt med en dyktig fagperson.

Våre rådgivere og eiendomsmeglere skal være tett på kundene og ikke minst være en sparringspartner og veileder som kan belyse de mulighetene som ligger i den enkeltes økonomi, sier Merete Lien Yndestad.

 

Kundemøte Knarvik 600x350

Avtalt et møte eller se åpningstidene til Knarvik her

Kvalitet i alle ledd

Prisene på bankens tjenester skal være konkurransedyktige, påpeker hun, men Sparebanken Vest vil nok ikke alltid være den billigste. 

– Vår styrke er at vi skal levere kvalitet i alle ledd, på en slik måte at kundene føler de får mer igjen ved å være kunde hos oss, sammenlignet med våre konkurrenter. Vi ønsker å være med å bygge en god og trygg økonomi for kunden i dag og inn i fremtiden. 

Økonomi kan være vanskelig å snakke om, forsetter Lien Yndestad, men samtidig påvirker økonomien i stor grad hvordan vi føler oss. 

– Våre rådgivere skal hjelpe kundene med å unngå å komme i vanskelige situasjoner eller å planlegge bedre for fremtiden, sier Lien Yndestad. 

Ønsker nye og eksisterende kunder velkommen 

Det nye Sparebanken Vest-kontoret i Knarvik er åpent fra 10. juni. Vanligvis ville dørene vært åpne for alle, men på grunn av Korona-situasjonen ønsker banken å snakke med både eksisterende og mulige kunder på telefon først. 

Gjengen i Knarvik håper at mange kunder finner veien til det sterke fagmiljøet som bygges i Nordhordland. Rådgiverne er klarte til å hilse på nye og gamle kunder i tiden som kommer.

Avtalt et møte eller se åpningstidene til Knarvik her

 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor