Farge
Boliglån 1200x630

Hvor finner jeg informasjon om lånet mitt?

Koronaepidemien slo Norge i bakken. Ett av tiltakene har gjort er å sette ned boliglånsrenten. Ikke en, men tre ganger. Det påvirker boliglånet og renteutgiftene dine.
Bergen - Av: Sparebanken Vest

Renteendringer har påvirket boliglånet ditt 

Nedgang i lånerenten har gitt lavere rentekostnader for deg. Men hva er det egentlig som gjelder for ditt lån nå? Som kunde i hos oss finner du enkelt detaljert informasjon om lånet ditt i nettbanken din og i appen.

Finn viktige meldinger i innboksen

I nettbanken og i appen har du din private innboks. Her sender vi deg informasjon om renteendringer, kontoutskrifter og annet som er viktig. Gå til Profil og velg Postkassen. Der vil du finne dokumenter som er sendt til deg, blant annet renteendringsbrev som gjelder for dine lån. Husk at du får informasjon om rentejustering før endringene faktisk trer i kraft. 

Se detaljer i nettbanken din

Går du til Mine lån når du er innlogget, finner du alle detaljer om dine lån. På nedbetalingsplanen står det oppgitt nominell rente og effektiv rente. Du kan også se hvor mye av de månedlige kostnadene utgjør i renter, avdrag og omkostninger. I appen finner du de samme detaljene ved å velge Konto i menylinjen. Bla ned til Lån og trykk inn på det aktuelle lånet du vil se detaljer fra. 

Flere gode tjenester i app og nettbank 

Visste du at du kan gjøre de fleste endringer på lånet ditt selv?
Her er noen av tjenestene:

  • Øke boliglånet
  • Søke om avdragsfrihet
  • Endre belastningskonto
  • Øke terminbeløp
  • Betale inn på lån
  • Endre forfallsdato 
 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor