Farge
Reiseforsikring  Dame i gul regnjakke på Nyhavn
Det er mange gode grunner til at du bør betale med kredittkort på ferie.

Fem fornuftige grunner til å bruke kredittkort på reise

Ferien kan bli en bedre opplevelse, også for lommeboken, dersom du betaler med kredittkort.
Bergen - Av: Sparebanken Vest

Nøler du med å betale med kredittkortet ditt når du er ute og reiser? Da er du ikke alene. De fleste vet at det kan koste deg dyrt å bruke kredittkortet på feil måte, men ikke alle vet om fordelene du får ved å bruke det smart. 

Her er fem gode grunner til å bruke kredittkortet Visa Gull når du er på reise - også i Norge:

1. Reiseforsikring inkludert

Når du bestiller reisen din med kredittkort, får du et av markedets beste reiseforsikringer inkludert. Reiseforsikringen gjelder for deg og inntil 3 medreisende, uavhengig om dere er familie. Går fly- eller reiseselskapet du bestiller hos konkurs, har du også rett på å få pengene tilbake. Frem til 15. september gjelder reiseforsikringen også i Norge.

2. Leiebilforsikring inkludert

Når du leier bil utenfor Norden og betaler leiebilen med kredittkortet, får du en svært god egenandelsforsikring inkludert. Dersom du er uheldig og får skader på leiebilen, må du ofte ut med en høy egenandel. Leiebilforsikringen dekker egenandeler for inntil 20.000 kroner. Kjøper du egenandelsforsikring av utleiefirmaet, koster den flere hundre kroner. Med andre kredittkort må du som regel betale en årsavgift dersom du ønsker leiebilforsikring! Leiebilforsikringen gjelder også i Norden frem til 15. september.

3. Ekstra sikkerhet i utlandet

Handler du med kredittkort i utlandet, får du de samme rettighetene som når du handler på nett. Blir kredittkortet ditt stjålet eller du blir trukket for mye, har du krav på å få hele beløpet tilbake. Pengene trekkes heller ikke direkte fra kontoen din, slik at du slipper å ende opp med tom konto som følge av svindel.  Det er alltid smart å sjekke at beløpene du handler for stemmer, før du betaler kredittkortregningen. 

4. Kredittkortet tenger ikke å koste noe

Det er ingen årsavgift på kredittkortet og i tillegg får du inntil 45 dagers betalingsutsettelse. Pass på å betale regningen til forfallsdato. Da får du ingen renter eller gebyrer.

5. Du er forsikret mot ID-tyveri

Stadig flere nordmenn blir utsatt for ID-tyveri, og alle som opplever det vet at det er en veldig vanskelig situasjon å være i. Har du et aktivt kredittkort fra oss, kan du få juridisk assistanse uten at det medfører økonomiske utgifter.

Priseksempel kredittkort: 15 000  med 23,81 % eff. rente over 12 mnd. Totalkostnad: 16 806 kr

Se priser og betingelser for kredittkort 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor