Farge
BSU - våkn opp.  Jente sover, ballong og nål foran seg.
Det er smart å superraskt å åpne BSU-konto. Fyller du på BSU-kontoen din hos oss i år er du med i trekningen av en iPhone 11 Pro. 

Våkn opp! Nå er det på tide å fylle opp BSU-kontoen

Siste frist for å få skattefradrag gjennom BSU i 2019, er mandag 31. desember klokken 21.50. Alle som Sparer i BSU hos oss i år er med i trekningen av en iphone 11 Pro.
Bergen - Av: Sparebanken Vest

Dersom du vi ha med deg skattefradraget i BSU-ordningen, må du skaffe deg en BSU-konto og sette inn penger på den innen mandag 31. desember klokken 21.50. Samme frist gjelder dersom du har en BSU-konto og vil fylle på den for å oppnå skattefradrag for 2019.

Den gode nyheten er at det går superraskt å få en BSU-konto. Du kan gjøre det i appen, også i romjulen

Han minner om at det er mange gode grunner til å ha en BSU-konto. Sparekontoen er laget for å gjøre det enklere å skaffe egenkapital til din første bolig. Egenkapital er den delen av kjøpesummen for boligen som du må stille med selv. Som hovedregel utgjør det 15 prosent. Resten kan du låne av banken.

En gunstig konto for de unge

– 15 prosent blir fort mye penger. For en bolig på to millioner kroner tilsvarer det 300.000 kroner. De aller fleste av oss må derfor spare. For deg som er under 34 år er BSU en svært gunstig ordning, sier Magne.

Du kan spare inntil 25.000 kroner per år, og 300.000 kroner totalt i BSU. Klarer du å sette inn 25.000 kroner i løpet av ett kalenderår får du 5.000 kroner i skattefradrag dersom du betaler skatt på inntekt. 

– I tillegg får du bankens beste innskuddsrente. Sparingen kommer garantert godt med når du har funnet drømmeboligen din.

5 fantastiske fordeler med BSU

Svært populær ordning

Det er populært å ha en BSU-konto, og du kan åpne den på egenhånd bare ved hjelp av noen tastetrykk, i nettbanken eller i mobilbanken. Mer enn 40.000 unge har en slik konto i Sparebanken Vest, og stadig flere skaffer seg kontoen før de blir myndige. 

– Har du ikke BSU ennå, så skaff deg en nå. BSU er en slags gave fra staten til deg som sparer til egen bolig, og den er verdt å få med seg, anbefaler Magne.

Konkurranseregler

Vi trekker en vinner blant alle som har satt inn penger BSU-kontoen sin i år. Premien er en iPhone 11 pro eller en annen modell dersom vinneren ønsker det. Gevinster som overstiger 10 000 kroner er skattepliktig i sin helhet. Vinneren blir kontaktet i begynnelsen av januar.

Konkurransen er avsluttet og vinneren er kontaktet. 

 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor