Farge
Reiseforsikring  Dame i gul regnjakke på Nyhavn
Fra 1. januar 2020 får du bedre dekninger i forsikringen som er inkludert i kredittkortet.

Gladnyhet: Nå får du bedre forsikring i kredittkortet

Fra 1. januar får du som har Visa Gull eller Visa Business kredittkort en enda gunstigere reiseforsikring i kortet.
Bergen - Av: Sparebanken Vest

Forsikringsbeviset og vilkår som gjelder fra 1. januar finner du her

Her er ditt digitale forsikringsbevis fra Gouda Reiseforsikring 

For at kundene skal få de beste vilkårene, har vi valgt å bytte leverandør av forsikringstjenester som er inkludert i kredittkortet. Den nye forsikringen gir jevnt over høyere dekninger og du slipper egenandel. I tillegg blir den utvidet med egenandelsforsikring for leiebil og juridisk hjelp ved ID tyveri.

- Forsikringen trer i kraft fra 1. januar og leveres av Gouda Reiseforsikring som er en del av Gjensidige forsikring. Det er en av markedets aller beste reiseforsikringer. Den gir blant annet ubegrenset dekning på reisegods, både per person og per familie, sier Anne-Grethe Øvreås, som er ansvarlig for betalingstjenester i banken.

Egenandelsforsikring for leiebil inkludert

I den nye reiseforsikringen får du egenandelsforsikring for leiebil inkludert. Det betyr at dersom du betaler for leiebilen med kredittkortet ditt, så slipper du å betale egenandel hvis du er uheldig og skader bilen.

- Det kan koste flere hundre kroner å kjøpe egenandelsforsikring for leiebil direkte fra utleieselskapet, så da er det greit å vite at du ikke trenger å bruke penger på det. Denne er inkludert i kredittkortet og dekker egenandel opptil 20.000 kroner, sier Anne-Grethe.

Juridisk bistand ved ID-tyveri

ID-tyveri er dessverre noe stadig flere nordmenn blir utsatt for, og alle som opplever det vet at det er en veldig vanskelig situasjon å være i. Har du et aktivt kredittkort fra oss, kan du få profesjonell hjelp uten at det medfører økonomiske utgifter.

- En forsikring kan ikke forhindre at du blir frastjålet identiteten din. Men skulle det skje, kan du i hvert fall være trygg på at du får hjelp. Dermed blir det litt mindre stressende for deg i en svært ubehagelig situasjon.

Du kan få assistanse på telefon 24 timer i døgnet for å begrense skadeomfanget og i tillegg får du juridisk assistanse med inntil kr 100.000 per identitetstyverihendelse.

Flere utvidede dekninger

Forsikringen gir utvidede dekninger på de fleste områder. Ikke bare har du ubegrenset dekning på reisegods, men også til medisinske utgifter ved reisesyke og hjemtransport ved ulykke eller sykdom.

- Den eneste dekningen som faller bort er avbestillingsforsikringen ved arrangementsbilletter. Behovet for en slik forsikring er ikke der, så da velger vi heller å utvide andre dekninger i stedet.   

Reiseforsikringen gjelder for alle reisende dersom du betaler minst 50 % av de totale transportkostnadene for reisen med kredittkortet. 

Er det andre fordeler med å bruke kredittkort i forbindelse med reiser?

- Når du betaler med kredittkortet i utlandet får du et push-varsel på mobilen din. Dermed kan du raskt se hvor mye du har betalt i norske kroner. Husk å skru på varslinger under innstillinger på mobiltelefonen. 

Med kredittkortet er du også bedre beskyttet mot svindel fordi du blir ivaretatt av finansavtaleloven.

- Av samme grunn står du i en sterkere posisjon til å få tilbake pengene dersom flyselskapet eller hotellkjeden du har bestilt med går konkurs, sier Anne-Grethe. 

Endringene trer i kraft fra 01.01. 2020. Alle skader som skjer til og med 31.12 må meldes til AIG Europe Limited.

Skader som skjer etter 31.12. må meldes til Gouda Reiseforsikring. Det spiller ingen rolle når du kjøpte reisen. Det som teller er når reisen finner sted.

 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor