Farge
Enkel oversikt over forbruket ditt - rett i lomma!
Min økonomi gir deg full oversikt over hva du bruker penger på. Kanskje du finner ut at du kan spare litt mer?

Full oversikt over forbruket ditt - rett i lomma

Med den nye tjenesten Min økonomi blir det lettere for deg å leve smart. Aldri har det vært enklere å se hva pengene dine går til.
Bergen - Av: Sparebanken Vest

Hvor mye penger bruker du egentlig på mat og drikke, klær og fritidsaktiviteter? Mange kunder har lenge ønsket seg en tjeneste som hjelper dem til å få bedre kontroll på forbruket. Nå har vi lyttet og laget Min økonomi, et verktøy som gir deg en enkel, visuell fremstilling av forbruket ditt. Du finner Min økonomi lett tilgjengelig både i appen vår og i nettbanken.

 

- Vi tror mange vil sette pris på tjenesten. Den en er lett tilgjengelig i appen, slik at du kan følge med på hva du har brukt penger på - akkurat når det passer for deg.  Med kun få klikk på mobilen får du en forståelig fremstilling av forbruket ditt, på bussen, i kantina eller mens du venter på en venn, sier Anne-Grethe Øverås, ansvarlig for kort og betalingstjenester i banken.

 

Si hva du synes, bli med i trekningen av fondsandeler

Dette er første versjon av Min økonomi. I senere versjoner vil den bli utvidet med flere tjenester.

 

For å sikre at vi gir deg et verdifullt verktøy, vil vi gjerne høre hva du synes. Bruker du et par minutter på å svare på noen enkle spørsmål om Min økonomi, får du et lykkelig smil fra oss. En heldig vinner kan også spe på sparingen sin 5000 kroner i fondsandeler.

 

- Vi ønsker å lage en tjeneste som er nyttig for mange og da er vi avhengig av tilbakemeldinger fra kunder. Legg derfor gjerne igjen en kommentar om hva du liker og hva du savner.

Den gode hjelperen til sunn økonomi

Mange ønsker å bruke mindre penger, men ikke alle vet hvordan de skal klare det. En smart begynnelse er å få oversikt over hva pengene faktisk går til, og her er Min økonomi en god hjelper.

 

Med ett klikk i mobilbanken ser du hvor du har dratt kortet og hvem du har betalt regninger til denne måneden. Vil du se flere detaljer om betalingene er det også gjort på et blunk.

 

- Mange får seg en stor overraskelse når de går gjennom forbruket sitt. De fleste har mye dårligere kontroll på hva de faktisk bruker penger på enn de tror. Prøv Min økonomi og se om det gjelder for deg også, oppfordrer Anne-Grethe.

- Kanskje blir det første steg mot på en sunnere privatøkonomi med færre impulskjøp og mer sparing? Eller kanskje er du får bekreftet at økonomien er på stell allerede?

 

Hjelp oss å bli bedre. Bruk to minutter på å dele din mening om Min økonomi.


Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor