Farge

Fem gode grunner til å starte julehandelen nå

Vil du spare penger og unngå panikkhandel i desember? Da er smart å starte julegavehandelen tidlig. Det er flere grunner til det.

  1. Du kan kjøpe ting på salg

  I november er det fortsatt mange butikker som har høstsalg. Noen har også kampanjer enkelte dager. Er du ute etter noe bestemt, er det for eksempel ikke umulig at du finner det på salg under «Black Friday»

  2. Du rekker å handle på nettet

  Det kan være både stressfritt og billigere å handle fra sofakroken. I fjor handlet tre av fire nordmenn minst en julegave på nett (i følge Virke). Bruk sammenligningstjenester som prisjakt.no, for å være sikker på at du får den beste prisen.

  Handler du på nettet med kredittkort, er du ekstra godt beskyttet dersom det mot formodning skulle skje noe med varen.
  Vi anbefaler å ta en kikk på forbrukerrådets tips til sikker netthandel.

  3. Det er enklere å følge budsjettet

  Mange starter med en plan for hvor mye vi skal bruke på julegavehandelen. Det er bra! Dessverre er det også mange som går på en sprekk. Og jo lenger du venter, jo større sannsynlighet er det for å bruke mer penger enn planlagt. Unngår du panikkhandelen få dager før julaften, er mye gjort.

  4. Du får bedre oversikt

  Det er mange utgifter som kommer i forbindelse med julen. Er du tidlig ute kan det være enklere å holde oversikt over hva pengene går til.  

  Handler du julegavene med Visa Gull får du oversikt over alle kjøpene på ett sted.  Du får også god tid til å kontrollere alle transaksjonene etterpå, og kan sjekke at det ikke er trukket penger du ikke har godkjent. 

  Du bør selvsagt bruke kredittkortet fornuftig og unngå å handle for mer enn det du har råd til. I nettbanken kan du når som helst overføre penger fra brukskontoen din til kredittkortet. Og husk at du har inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse.

  5. Du kan få med deg kampanjetilbudene for Visa Gull

  Hver måned kommer nye kampanjetilbud når du handler med Visa Gull. I tillegg får du faste rabatter på utvalgte brukersteder. Her finner du oversikt over tilbudene som gjelder nå.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor