Farge

SPING fra Sparebanken Vest - mobil betalingsløsning for lag og foreninger

Nå tilbyr Sparebanken Vest en mobilapp som gjør det enkelt å motta betaling ved alle typer arrangement uten bruk av tradisjonelle betalingsterminaler.

- Dette har vært etterspurt og det er svært gledelig at våre over 7.000 lag- og foreningskunder nå kan tilby en betalingsapp til sine brukere. Vi går mot et stadig mer kontantløst samfunn og da er det viktig at vi som bank også kan tilby brukervennlige digitale alternativ i denne utviklingen, sier konserndirektør for Innovasjon og Kundeopplevelse Nina Nordby i Sparebanken Vest.

SpingSPING fra Sparebanken Vest er en mobil betalingsløsning for lag og foreninger. Disse sliter med at det blir stadig vanskeligere å gjennomføre lotterier, salg og pengeinnsamlinger fordi stadig færre har kontanter for hånden.
- Kontanter utgjør nå bare 4 prosent av husholdningenes forbruk, og andelen har falt år for år. Forbrukerne har lenge stemt ned lommeboken. Det er den veien utviklingen i samfunnet går, og kanskje raskere enn mange spådde for bare et par år siden, sier Nordby.

Appen er en enkel og praktisk måte å motta betaling på når folk mangler kontanter ved for eksempel kiosksalg eller innsamling til det lokale idrettslaget. Alle lag og foreninger som har et organisasjonsnummer og en konto i Sparebanken Vest kan ta i bruk SPING.

Hvorfor velge SPING?

  • Du oppretter din egen kiosk og mobil betalingsløsning i løpet av få minutter.
  • Du slipper å bli kunde i en annen bank.
  • Du får veldig konkurransedyktige priser og betingelser.
  • Du får tilgang til flere bruksmuligheter enn kun betalingsløsninger.

Hvordan virker SPING?

  • Du registrerer laget eller foreningen i SPING-portalen med organisasjonsnummeret.
  • Her legger du inn den informasjonen du ønsker, og definerer varene dere tilbyr, priser og dato og sted for arrangementet.
  • Når denne enkle registreringsjobben er gjort kan kundene som skal betale søke opp arrangementet i sin SPING-app, og velge de varene de ønsker å kjøpe.
  • Den kioskansatte bekrefter betalingen ved å trykke OK på kundens mobil, og kunden får beskjed om at betalingen er gjennomført.

Les alt om hvordan du kommer i gang med SPING her.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor