Farge
Frende reiseforsikring - test - faksimile VG 22.02.2016
Fotomontasje: Faksimile fra VG 22. februar 2016 (VG/Sparebanken Vest).

Frende reiseforsikringen er den beste!

VG gir Frendes reiseforsikring terningkast 6 og hvis du sammenligner dekningene er Frende best blant de beste.

Det er konsulentselskapet Analytika på oppdrag fra Penger.no som har vurdert kvaliteten på 22 reiseforsikringer for familier. 15 ulike produktkriterier er rangert med terningkast fra 1 til 6. Kriteriene som er vurdert som følger:Alarmsentral, egenandel, varighet, tapt reisegods, sen bagasje, maks pr. verdigjenstand, medisinsk behandling, hjemtransport, evakuering, ulykke/død, ulykke/invaliditet, ulykke/død barn, ulykke/invaliditet barn, ansvar og avbestilling.

Kåringen er presentert i VG mandag 22.februar og viser at Frende sin reiseforsikring scorer høyt på alle måleparametre. Også på pris kommer Frende gunstig ut, både for enkeltpersoner og familie. Hele testen kan leses på VG sine nettsider (krever innlogging).

Noen ting nytter det kanskje ikke å kjøpe når flyet har landet......
Forbrukerøkonom i Sparebanken Vest, Marianne Frønsdal, anbefaler alle privatpersoner og familier å tegne helårs reiseforsikring dersom man ikke har dette fra før.
- Har man helårs reiseforsikring er man dekket så fort man forlater sin egen eiendom. En god reiseforsikring kan redde ferien. I en undersøkelse Sparebanken Vest har gjennomført viste at blant over 1.000 kunder hadde 1/3 opplevd at bagasjen ankom forsinket til feriestedet. Har du da en tilfredsstillende reiseforsikring kan du få dekket inntil 5.000 kr per forsikret om forsinkelsen er på 4 timer eller mer. 15 % har opplevd å miste bagasjen helt. Det er en litt verre situasjon, for en familie på fire kan det koste en del tusen å erstatte alt, sier Frønsdal.

Hun forteller også at sykdom under ferien dessverre er vanligere enn man gjerne tror.
- Èn av fem har oppsøkt lege i utlandet. Det kan koste dyrt om du ikke har en reiseforsikring som dekker utgiften. Heldigvis har bare 6 prosent opplevd å havne på sykehuset i utlandet, for det blir raskt en kostbar affære. Med en reiseforsikring vil man også få dekket hjemtransport ved sykdom eller ulykkesskade, avslutter Frønsdal. 

Du kan lese mer om reiseforsikring fra Frende her.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor