Farge
Prosent - COLOURBOX

Økning i fastrentene

Med bakgrunn i blant annet økning i såkalte lange markedsrenter setter Sparebanken Vest opp rentene på 3, 5 og 10-årige fastrentelån.
Økningen gjelder fra 20. mai og utgjør 0,05 prosentpoeng for 3-årig fastrentelån, 0,15 prosentpoeng for 5-årig fastrentelån og 0,20 prosentpoeng for 10-årige fastrentelån. Alle priser er tilgjengelige i bankens prisliste.

- Lange rentesikringskontrakter har steget mye siden bunnen i januar og har gjort det dyrere for oss å finansiere disse lånene. Prisen på 10 års rentesikringskontrakt har for eksempel hatt en oppgang på over 0,55 prosentpoeng siden slutten av januar. Men selv om vi nå setter opp prisene på våre fastrentelån ut til kunder er disse lånene fremdeles på et historisk lavt nivå, sier informasjonssjef Lars Ove Breivik i Sparebanken Vest.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor