Farge
Prosent - COLOURBOX
Illustrasjon: Colourbox

Nytt rentekutt fra Sparebanken Vest

Sparebanken Vest reduserer boliglånsrenten med inntil 0,30 prosentpoeng.
- Som Vestlandets egen sparebank har Sparebanken Vest et klart mål om å ha konkurransedyktige boliglånsrenter for både nye og eksisterende kunder. Våre boliglånskunder skal ha gode priser på sine lån, samtidig som de skal tilbys god individuell rådgivning rundt sin personlige økonomi, sier informasjonssjef Lars Ove Breivik i Sparebanken Vest. 

Dette er det fjerde rentekuttet til Sparebanken Vest i løpet av halvannet år. Sparebanken Vest reduserte boligrenten to ganger i 2014, deretter en gang i første kvartal i år, og følger nå opp med et nytt rentekutt. 

 - Vi opplever at det er hard konkurranse om hver eneste boliglånskunde, og bankkundene har mange alternativer å velge mellom. Sparebanken Vest har 257.000 kunder på Vestlandet. Ved at vi nå reduserer renten ytterligere, sikrer vi at vi tilbyr konkurransedyktige betingelser til våre kunder, fortsetter Breivik. 

 Breivik legger til at han håper kundene ikke bare ser på renten isolert når en vurdering av boliglånsbank gjøres.
 - Sparebanken Vest sin forretningsmodell som sparebank for Vestlandet innebærer at banken hvert år kanaliserer betydelige beløp tilbake til lokal idrett, kultur og kunnskap i regionen. Vi håper derfor våre kunder verdsetter Sparebanken Vests totale engasjement for både regionen og den enkelte når boliglånsbank vurderes, sier Breivik i Sparebanken Vest. 

 Sparebanken Vest sin beste boliglånsrente gjelder for unge boligkjøpere. Her blir nå renten 2,70 %, sier Breivik i Sparebanken Vest.
 - Men renteendringen vil også komme andre boliglånskunder til gode. Våre ordinære nedbetalingslån og såkalte flexilån vil få en rentenedgang på 0,30 prosentpoeng. Ordinære nedbetalingslån over 2 millioner vil bli satt ned til 2,90 %, sier Brevik. 

Endringer i innskuddsrenter
Sparebanken Vest endrer også prisene på bankinnskudd med inntil 0,50 prosentpoeng som følge av endringer i utlånsrentene. Rentesatsen for BSU-kunder forblir derimot uendret på 4,0 prosent. Endringene gjelder for nye lån fra 2. juni 2015, og for eksisterende lån og innskudd fra 5. august 2015. 

For mer informasjon vennligst kontakt: Informasjonssjef Lars Ove Brevik i Sparebanken Vest på telefon: 415 06 999

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor