Farge
Ferie - COLOURBOX
Drømmeferien kan fort gå fra idyll til mareritt uten en god reiseforsikring. (Foto: Colourbox)

Frende Forsikring best i reiseforsikringstest

​I Dine Pengers nye test av reiseforsikringer publisert i VG den 19. mai kommer Frende Forsikring best ut i sammenligning med 12 andre selskaper.
I følge Dine Penger er årsaken til at Frende kommer ut som testens vinner at de har best dekning på flest områder, som tapt reisegods, forsinket bagasje og avbestilling i tillegg til ulykkesdekningen.
– Sykdom eller ulykke i et fremmed land, er noe av det mest traumatiske du kan bli utsatt for på reise. Er du uheldig på reise, og får behov for sykehusbehandling og hjemtransport med ambulansefly fra utlandet, kan utgiftene bli over millionen, sier produktdirektør i Frende, Anne Vikne Hellevang til Dine Penger.

Hun forteller videre at hele 40 prosent av skademeldingene deres gjelder reisegodsdekning. Nesten halvparten av disse skadene er tyveri. De øvrige skadene er skadet eller forsvunnet bagasje. Men det er reisesyke som koster mest. Hos Frende sto denne dekningen for 25 prosent av skadene, men hele 45 prosent av utbetalingene. Til Dine Penger forteller Vikne Hellevang at Frende hadde flere skader over en million kroner i 2014 og at å reise uten forsikring kan ruinere deg og familieøkonomien.
Faksimile VG 19. mai 2015

[Faksimile fra VG 19.05.2015]

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor