Farge

Sparebanken Vest gir totalt 200 000,- til AKKS Bergen øremerket øvingslokaler og Eggstockfestivalen 2008.

- AKKS Bergen er et regionalt kompetansesenter som tilbyr et kulturtilbud av høy kvalitet for unge musikere. Aktivitetene AKKS Bergen tilbyr gjennom kurs- og øvingsmuligheter, samt rockefestivalen Eggstockfestivalen, bidrar til ytterligere vekst i den allerede blomstrende musikkscenen i regionen. Sparebanken Vest ser det som viktig å gi en vitamininnsprøytning til AKKS Bergen – altså grasrota, sier Gro Reppen – Sparebanken Vest.

 

- Tilskuddet fra Sparebanken vest gir AKKS Bergen en unik mulighet til å restaurere deler av de meget velbrukte øvingslokalene våre. Eggstockfestivalen kan fortsette å drive på det høye nivået vi har oppnådd i dag, sier styreleder i AKKS Bergen, Synne Alne.

AKKS Bergen tilbyr opplæring i rock fra grunnivå, leier ut øvingslokaler og arrangerer konserter. I tillegg arrangeres rockefestivalen og musikkonkurransen Eggstockfestivalen for unge og uetablerte band i Hordaland. Alle AKKS Bergens tilbud er åpne og allment tilgjengelige. I løpet av ett år er ca 3000 mennesker i sving pga AKKS Bergen per år – dette tilsvarer 273 fotballag.

 

AKKS Bergen ble etablert i 1995, og er en av de største tilbyderne innen opplæring i rock i Hordaland. Senteret mottar i dag driftstilskudd fra Bergen Kommune på 200 000,- og fra Hordaland Fylkeskommune 40 000,-. Tilskuddene brukes til aktiviteter som oppfyller formålet om å rekruttere, motivere og synliggjøre jenter i alle ledd av musikkbransjen. Sparebanken Vest tar ansvar for sikring av den viktige kulturproduksjonen på Vestlandet.

AKKS er en idealistisk musikkorganisasjon med avdelinger i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. AKKS arbeider for å rekruttere, motivere og synliggjøre jenter i alle ledd av musikkbransjen.

For mer informasjon, kontakt:

Mona Størseth              Daglig leder, AKKS Bergen                    55 55 75 54 / 90 85 86 12

Synne Alne                        Styreleder AKKS Bergen                       99 033 594

 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor