Farge

Stian Remme fikk torsdag sitt definitive internasjonale gjennombrudd som syklist og klatrespesialist. Etter knallkjøring gjennom hele etappen, og først over det majestetiske Col du Soulor, 1474 moh, klarte han via en tøff utforkjøring og nok en flott klatring opp til målpassering på Col de Couraduque, 1367 moh, å passere mållinjen foran en annen klatrespesialist, David Fleeman fra Team Post-Sean Kelly Team.
  Team Sparebanken Vest hadde bestemt seg:
  Allerede fra start på 2 etappe ble det gitt full gass, og hele feltet ble sprengt tidlig på torsdagens etappe i Tour des Pyrenees. Allerede i det første fjellet gikk Stian Remme skikkelig til, og den gule trøyen ble frakjørt. Ut fra det bruddet Stian fikk i gang, gikk det 7 ryttere i fra, deriblant Team Sparebanken Vests gode ungdomsrytter, Christer Rake.

Da 37 km gjenstod angrep Christer Rake og kjørte videre alene. Da rytterne begynte på stigningen opp til Col du Soulor, 1 cat stigning fra 550 til 1474 moh i løpet av 11 km, angrep Stian Remme bak i et sterkt kjørende første hovedfelt. Sondre Sørtveit gjorde manns jobb med å få Stian i posisjon.
Kun Guillaume Pont maktet å følge Stian. Disse to fikk god luke, og kjørte opp til og forbi Christer Rake. Stian Remme kjørte fra Pont opp mot toppen, og økte utfor før starten på den neste harde stigningen mot mål på Col de Couraduque, 1367 moh, også 1 cat stigning!

Etter en tøff utforkjøring, var det rett inn i den 7 km harde 1 kat stigningen opp mot mål.
Flere ryttere angrep bakfra opp mot mål, og David Fleeman klarte å kjøre seg opp til Stian Remme 1 km før målpassering, men nærmere kom han ikke!

Stian Remme - Team Sparebanken Vest

Vi gratulerer Stian Remme med en flott etappeseier i Tour des Pyrenees.
Foto: Sykkelekspressen.no

En fantastisk triumf for Stian Remme som nok en gang dokumenterer at dette er en klatreekspert som kan utvikle seg til noe riktig stort!

Stian Remme har nå klatretrøyen i rittet, og klatret opp til andreplassen i sammendraget. Men først og fremst gleder vi oss for hans sterke seier på løpets hardeste etappe !

Vi gratulerer!

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor