Farge

Hallgeir Isdahl (52) med 20 års erfaring fra finansnæringen hvor han blant annet har vært leder for DnB PrivatBank og leder for Finansbanken i Bergen, er ansatt som Sparebanken Vests første sjeføkonom.

Isdahl er utdannet sosialøkonom og har jobbet i til sammen åtte år i diverse analytikerstillinger innenfor samfunnsøkonomi blant annet i DnB-konsernet. Han har videre bred operasjonell erfaring fra både rente, valuta og aksjehandel.

Sjeføkonom Hallgeir Isdahl

Hallgeir Isdahl starter i Sparebanken Vest i månedsskiftet september/oktober.

De siste årene har han viet til å jobbe med en annen stor interesse, musikk blant annet som markedsdirektør i MIC norsk musikkinformasjon.

- Vi gleder oss til å få sjeføkonomen ombord, og håper at han blir til glede og nytte både internt og eksternt, og bidrar til å synliggjøre banken og vår satsing med oppbygging av et nytt verdipapirforetak, som tydelige og markedsorienterte fyrtårn innen finans på vestlandet, sier Benedicte Schilbred Fasmer.

- Jeg synes at den satsingen som Sparebanken Vest har gjort de senere årene er meget spennende. Jeg ser frem til å bidra til å gjøre banken enda mer moderne. Bankens posisjon er meget god og det er en stor fordel at Sparebanken Vest er så sterkt regionalt basert, med lange og gode røtter i sparebanktradisjonen, sier Hallgeir Isdahl.

 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor