Farge

Torsdag 31. januar åpnet Eiendomsmegler Vest nytt kontor på Os i de samme lokalene som Sparebanken Vest holder til. Dermed får kundene et komplett tilbud med bank og meglertjenester samlet på ett sted.
 
Bank og eiendom i Os
Bank og eiendomsmegling i samme lokale i Os
Trygghet for både kjøper og selger
- Uansett om en skal selge eller kjøpe bolig, er dette viktige avgjørelser i livet for den det gjelder, og for oss som meglere er det viktig at kundene føler seg trygg gjennom hele prosessen sier eiendomsmegler Atle Haugland. Vi som skal jobbe på meglerkontoret i Os har fulgt med på boligutviklingen i området over lang tid og har dermed svært gode kunnskaper om lokalområdet. Det er en stor styrke når vi skal gi folk gode råd og nødvendig informasjon for å få gjennomført bolighandelen på en god måte. I tillegg kan vi være en god diskusjonspartner i forkant av handelen, forteller Haugland.

Bygd i vekst
Avdelingsbanksjef i Sparebanken Vest på Os, Solfrid Ørnes, har også stor tro på det nye meglerkontoret.
- Vi jobber i en bygd i vekst, og opplever at det har vært stor optimisme i lokalsamfunnet de siste årene både for privatpersoner og næringsdrivende. Som bank er det viktig å følge med på hva som skjer på boligfronten, forteller hun.
Tidligere måtte sparebanken kontakte meglerkontoret på Nesttun når kundene trengte boligmegler, men nå er avdelingsbanksjefen glad for at de kan tilby alt på samme sted.
- I tillegg til de betjente åpningstidene våre, kan kundene få tilgang til ulike tjenester fra syv om morgenen til ti om kvelden. Blant annet kan de finne prospekter, kjøpe norske kroner eller Euro i minibanken, sette kontanter inn på konto, skaffe vekslepenger og betale regninger, forteller Ørnes.

God prisvekst
Avdelingsbanksjefen opplever at Os har hatt en prisvekst på boliger de siste årene.
- Bergen kommer stadig «nærmere», og det tar bare 20 minutter å kjøre til Sandsli fra sentrum. Dette er det mange som har oppdaget, og de velger å bo her i kommunen og dagpendle til arbeid i Bergen. Os er også blitt kjent for å være en god kommune å leve og vokse opp i, og det er viktige kriterier for familier i etableringsfasen, forteller Ørnes. Hun hevder også at bomønsteret har endret seg de siste årene.
- Tidligere bodde de fleste i eneboliger, men nå er det mange som velger å bo i rekkehus og leilighet. I tillegg bytter folk oftere bolig enn før, og vi har etterspørsel etter meglerkontor fra folk i alle livsfaser, uansett om de er på jakt etter enebolig eller leilighet, forteller Solfrid Ørnes.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor