Farge

Fondet mer enn doblet avkastningen til referanseindeksen Oslo Børs Fondindeks.
Med 22,9 prosents avkastning var GAMBAK det norske aksjefondet med den høyeste avkastningen i 2007. Sparebanken Vest tilbyr Gambak gjennom ABN AMRO og det er hyggelig at våre fondsleverandører lykkes med sin aksjeforvaltning til beste for våre kunder.

- 2007 var et ruglete år uten enkeltsektorer som dro markedet i en tydelig retning. Jeg er derfor svært fornøyd med at vi traff spesielt godt på selskapsanalysene våre og dermed skapte betydelige merverdier for andelseierne, kommenterer Albert Collett, ansvarlig forvalter og leder for norsk aksjeforvaltning i ABN AMRO Kapitalforvaltning.
GAMBAK-fondet endte året 22,9 prosent høyere enn ved inngangen av 2007, og slo dermed referanseindeksen Oslo Børs Fondindeks med 12,7 prosentpoeng. Ved årsskiftet var fondets forvaltningskapital på 650 millioner kroner.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor