Farge

BSU - Markedets desidert mest lønnsomme spareordning

- Spareordningen er en gavepakke fra staten, og alle som har mulighet bør benytte seg av BSU-sparing, sier Jørn Lekve i Sparebanken Vest.

Direktør for informasjon og samfunnskontakt Jørn LekveDet har alltid vært ansett som trygt og fornuftig å sette penger i eiendom. Historien viser at over tid er penger investert i egen bolig den beste og tryggeste kilden til formueøkning. Nøkkelbegrepet er ”over tid”, og det tilhørende perspektivet langsiktighet. For selv om vi opplever at også eiendomsmarkedet går opp og ned, kan de fl este kjøpe bolig i visshet om at det gir dem trygghet for fremtiden. Gjennom å spare på en BSU-konto har unge mennesker i Norge fått et svært godt redskap for å bygge egenkapital og realisere boligdrømmen.

Verdien av egne midler

I forbindelse med kjøp av bolig er de fl este av oss avhengig av å få låne penger i banken. For bankene blir det mer og mer viktig å låne ut pengene med sikkerhet om at låntaker både har evne og vilje til å betjene lånet.
– Det er ingen tvil om at vi som bank, og kanskje mer enn før, vektlegger kundens egen sparing i vurderingen av en lånesøknad. Jevnlig sparing gir ikke bare deg selv egenkapital som begrenser lånebehovet, det bekrefter også at du har kontroll på egen økonomi og kan ta ansvar. Det er viktig for deg og det er viktig for oss, forteller Jørn Lekve, direktør for informasjon og samfunn i Sparebanken Vest.

Gode kundeforhold Kvinne i leilighet

– Yngre kunder og unge i etableringsfasen er grupper Sparebanken Vest prioriterer høyt. ”Start sparingen tidlig” er et budskap vi ikke kan gjenta for ofte. Derfor tilgodeser vi dem med bankens beste rente på BSU, og sammen med rådgivning får kunden et godt utgangspunkt på veien til egen husholdning. Når dagen kommer der man er klar til å kjøpe bolig, står vi til tjeneste med meget gode betingelser på boliglån. Vi skal gjøre vårt for å gi den unge en plattform for fremtiden, sier Jørn Lekve.

Les mer om BSU-sparing her   
Les mer om BSU-lån her

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor