Farge

Jubelen stod i taket og klappsalvene runget gang på gang, da Sparebanken Vests Stavangerkontor ble formelt åpnet i dag, torsdag 8. mai.

De flotte lokalene var fullstappet av medarbeidere, gjester, media og kunder. Lederen for Stavanger Næringsforening, Jostein Solland, ønsket oss hjertelig velkommen til til byen, og sa at det alltid er plass til de beste.

Stor mediedekning
Mediedekningen denne uken har vært meget god for Sparebanken Vest. Mange helsides oppslag med ulike vinklinger har omtalt nyskapningen innen finans i Stavanger. I dag prydet Sparebanken Vest hele førstesiden til Rogalands Avis, samt to helsider inne i avisen om vår etablering. Det har videre vært helsides oppslag i både Rogalands Avis og Stavanger Aftenblad tidligere i uken.

Rekordresultat for eiendomsmegling
Sparebanken Vest startet sitt inntog i Stavangerregionen da eiendomsmeglerforetaket Ottesen & Dreyer ble overtatt i februar i fjor. – Det er store merverdier for kunder og Sparebanken Vest mellom eiendomsmekling og bankvirksomhet. Både banken og vi i Ottesen & Dreyer har fått mye forretning fordi virksomhetene er integrert på ett og samme gulv, sier daglig leder Ole Morten Dreyer. - I de fire første månedene i år nådde vi vårt beste resultat noensinne både med hensyn til inntekter og antall solgte boliger, forteller Ole Morten Dreyer. Ottesen & Dreyer ble startet for fem år siden og har nå ti ansatte.

Rogaland et viktig vekstområde
Sparebanken Vest har ambisjoner i Rogaland. – Dette er blant de mest vekstkraftige områdene i landet, med stort behov for finansielle tjenester. Vår erfaring er at mange mennesker etterspør en bank med kompetente medarbeidere som har tid til å gi grundig og kvalifisert rådgivning i spørsmål som gjelder bank og forsikring, fremholder regionsdirektør i Sparebanken Vest, Bjørn Tjensvold. Han viser til en fersk undersøkelse Respons har utført for Sparebanken Vest som viser at ni av ti innbyggere i Stavangerregionen tror deres økonomiske situasjon minst vil være like god om tolv måneder som den er i dag. – Dette betyr at det er betydelige inntekter og mye kapital som skal investeres og plasseres klokt. Sparebanken Vest har allerede ca 1.300 personkunder i regionen. Med det nye kontoret i Stavanger skal vi bli et godt og tilgjengelig alternativ for mange flere, lover Tjensvold.

- I bedriftsmarkedet er strategien å bygge opp en portefølje med virksomheter som utmerker seg innenfor sine bransjer, både med hensyn til innovasjon og lønnsomhet. Det har vi så langt lykkes godt med. Vi har rådgivere med lang erfaring fra andre banker og som kjenner næringslivet i regionen på pulsen, understreker regionsdirektør for bedriftsmarkedet, Njål Skår.

Nærhet til kundene
- Sparebanken Vest er ny i Stavangerregionen, og vi skal bruke den tiden som er nødvendig for å bli anerkjent som et finansielt varehus preget av god kompetanse og korte beslutningsveier for kundene, sier administrerende direktør  i Sparebanken Vest, Stein Klakegg. – Vi har fått en start som overgår våre forventninger, og vi gleder oss til fortsettelsen. Nærhet til kundene er et bærende prinsipp for vår virksomhet. Vi utelukker derfor ikke at vi i tillegg til kontorene i Stavanger og Sandnes også kommer til å etablere oss i andre kommuner i regionen, understreker han.

Her finner du mer informasjon om Stavangerkontoret

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor