Farge

Ang. problemer med banktjenester 28. januar

Tjenestene som har vært nede i løpet av dagen er i ferd med å fungere som normalt igjen tirsdag kveld fra ca. kl 22. Tjenester knyttet til minibanker fungerte fra ca kl. 21.00, og nettbank og mobilbank skal nå fungere.

En feil oppstod tirsdag 28.01 ca kl. 13:30 hos systemleverandør Evry som berørte Sparebanken Vest og flere andre banker. Feilen medførte at våre kunder ikke får logget seg på nettbank/mobilbank eller foretatt uttak i minibanker. Personer som hadde BankAxept/Visa og kredittkort kunn bruke dette i butikk. Personer som har avtalt kredittgrense med banken kunne oppleve at betaling ikke virket.

Systemene ble friskmeldt ved 22-tiden tirsdag kveld. Sparebanken Vest beklager det inntrufne.

[Sist oppdatert tirsdag 28.01 22:15]

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor