Farge

Årets sportsnavn: Tommy Urhaug

Sparebanken Vest gratulerer bordtennisspiller Tommy Urhaug med at han ble kåret til årets sportsnavn av Bergensavisens lesere. BA og Sparebanken Vest har i flere år samarbeidet om kåringen. Ekstra kjekt er det at Sparebanken Vest har sponset Urhaugs satsning i flere år.

Tommy Urhaug

En relativt anonym tilværelse som bordtennisspiller er over for Tommy Urhaug. Etter OL-gullet i London i fjor sommer, er radøyværingen blitt en svært ettertraktet idrettsutøver.

- Interessen for meg etter OL har vært helt uvirkelig. Rundt tidligere mesterskap, som VM, har det gjerne vært to-tre dager hvor mange har forsøkt å få tak i meg. Etter London har interessen eksplodert og vedvart, sier Urhaug til BA. Sist helg var han på Hamar for å ta imot pris på Idrettssgallaen og 21. januar var det BA og Sparebanken Vest som ville dele ut heder og en sjekk på 20 000 kroner, til mannen BAs lesere kåret som Årets sportsnavn.

- Det er en helt ny verden. Det som er utrolig gøy å oppleve, er at så mange bryr seg, sier Tommy Urhaug til avisen. Mer enn noen gang tidligere er folk opptatt av om gullvinneren fra London skal fortsette satsingen. Nettopp det forhandler han med Bordtennisforbundet om i disse dager. Han stiller krav til de økonomiske og praktiske rammene, men er motivert for minst to nye år. En seier over kineserne på deres egen hjemmebane kan friste Tommy Urhaug til nye år med satsing.

 

 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor