Farge

Røldal NedOpp

Sparebanken Vest var stolt generalsponsor til et eventyrlig showrenn i Røldal søndag 15. april da skirennet Røldal NedOpp gikk av stabelen.

- Dette er nok en opplevelse som ingen av de 3.000 som var der vil glemme noen gang, og vi er veldig fornøyde med arrangementet, sier senior markedskonsulent Lars Endre Tholo i Sparebanken Vest.

Skirennet Røldal NedOpp går ut på at alle deltakerne, alpinister, langrennsløpere, skiskyttere, frikjørere og kombinertutøvere, kjører først en storslalåmkonkurranse, deretter langrenn.

Tilstede på deltakerlisten var flere av landets mest kjente og beste skiutøvere gjennom tidene som Andrine Flemmen, Anette Bøe, Marit Bjørgen og Therese Johaug. På herresiden stilte blant annet Odd Bjørn Hjelmeseth og Petter Northug.

Det er idrettslagene Røldal IL, Odda IL Alpin og Korlevoll som står for arrangementet, som fikk stor mediedekning. Blant annet hadde NRK et lengre program søndagskvelden (15. april) som fikk mange seere.

- Vi hadde 530.000 seere og det morsomme var å se at TV2 bare hadde 324.000 på første omgangen i fotballen på samme tid. Så folk foretrakk Røldal fremfor fotball. Ser også av kurven at den er helt flat gjennom hele programmet. Dette betyr at seerne likte det de så og få falt av, sier Ola Fagermo i NRK.

I tillegg hadde TV2, VG, BT og mange andre mediekanaler og nettaviser over heile landet blikket retta mot Røldal denne helgen. For hven av verdenskjendisene ville bli best sammenlagt? Også for publikum var det mye aktivitet. I pausen mellom storslalåm og motbakkelangrennet var det akekonkurranse, fotballkamper på snø og det ble delt ut både gratis vaffel, kaffe og juice og andre effekter. Alle som deltok mottok flotte premier og til de tre beste sammenlagt i hver klasse delte Sparebanken Vest ut pengepremier.

Interessert i å vite hvordan det gikk med resultatene, se her.

 

 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor