Farge

Sparebanken Vest åpner nytt kontor på Nærbø

Torsdag 20. oktober kl. 13 åpner Sparebanken Vest sitt flunkende nye kontor i hjertet av Nærbø sentrum. Dette blir det åttende kontoret banken oppretter i Rogaland i løpet av de siste fire årene.

Sparebanken Vest ønsker å satse på Jæren og har valgt å lokalisere seg på Nærbø. Herfra skal banken betjene kunder i markedsområdet som favner om kommunene Hå, Time, Klepp og Gjesdal. Tilbudet til banken omfatter både tradisjonelle banktjenester, forsikring og eiendomsmegling. I tillegg blir kontoret bransjeansvarlig for landbruk for hele Sparebanken Vest.

Oddmund Braut- Jæren er et område med sterk verdiskapning, nytenkning og befolkningsvekst. På tross av at det allerede er tøff konkurranse blant flere banker i området mener vi det er rom for de produktene og tjenestene Sparebanken Vest kan tilby, sier avdelingsbanksjef på Nærbø Ommund Braut (bildet).

Han sier banken vil henvende seg til både privat- og bedriftskunder, og vil også åpne en ny filial av Eiendomsmegler Vest i samme lokale som banken.

- Satsingen vår på Jæren viser at vi er en reell utfordrer i bransjen. I løpet av fire år har vi gått fra null til åtte kontorer i Rogaland, og vi er nå på andre plass i antall kontorer i fylket etter SpareBank 1 SR-bank. Innenfor eiendomsmegling blir vi det første og eneste kontoret i Hå kommune, sier Braut.

Totalt vil åtte medarbeidere betjene kundene på Jæren. Samtlige av de ansatte er jærbuer og har lang fartstid fra bank, finans og eiendom. Til sammen har de 67 år med kompetanse fra næringen.

- Jæren er et godt utgangspunkt for videre vekst i Rogaland. Her er det høy aktivitet og en positiv utvikling. Ta for eksempel suksesshistorien Kviamarka. Her skapes stadig nye arbeidsplasser og vi har en kraftfull klynge av næringsmiddelindustri, sier Tommy Sletten, avdelingsbanksjef innen bedriftsmarkedet på Nærbø.

På åpningsdagen vil dørene åpnes for kunder kl. 13.00. Da kan alle som ønsker møte de dyktige, lokale rådgiverne og eiendomsmeglerne frem til kl. 19.00. Det vil bli enkel servering og en konkurranse med fine premier. Sparebanken Vest ønsker alle jærbuer hjertelig velkommen.


Om Sparebanken Vest: Sparebanken Vest har fra 1823 vært aktivt med i samfunnsutviklingen på Vestlandet med finansielle tjenester til både private og næringsliv. Banken har i 2011 63 kontorer og over 800 medarbeidere fordelt på Hordaland, Rogaland og Sogn og Fjordane. Totalt har banken over 240.000 person- og bedriftskunder og en forvaltningskapital på 110 milliarder kroner. Sparebanken Vest er et komplett finanshus og kan tilby finansielle produkter og tjenester innenfor både bank, forsikring, meglertjenester, eiendomsmegling og leasing.


For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Avdelingsbanksjef for privatmarkedet Ommund Braut, telefon: 48 48 28 28
Avdelingsbanksjef for bedriftsmarkedet Tommy Sletten, telefon: 41 51 18 12
Leder Eiendomsmegler Vest, Rune Ree, telefon: 913 59 593

 

 

 

 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor