Farge

Vinner av premie fra studentundersøkelsen

Denne uken mottok den heldige studenten som vant en iPad i Studentundersøkelsen premien sin.

På bildet: Bjørn Kristian Danbolt, leder for Studentparlamentet ved Universitetet i Bergen, Marianne Frønsdal fra Sparebanken Vest, vinneren av studentundersøkelsen, Njaal Slettebø Vive og Harald Queseth fra Eiendomsmegler Vest.


- Tusen takk for at du deltok i undersøkelsen vår og vi er glade for å kunne overrekke deg premien, sa informasjonssjef i Eiendomsmegler Vest Harald Queseth under overrekkelsen utenfor Studentsenteret nylig.

Det var i mars i år at Studentparlamentene ved Universitetet i Bergen og Høyskolen i Bergen og Norges Handelshøyskoles studentforening, i samarbeid med Sparebanken Vest og Eiendomsmegler Vest gjennomførte en undersøkelse om studentenes hverdag. En tilsvarende undersøkelse ble gjennomført i 2012, og totalt var det 3.500 studenter som besvarte.

- Tusen takk, dette var veldig overraskende og passet jo utmerket ettersom jeg ikke eier en iPad fra før, uttalte den heldige vinneren Njaal Slettebø Vive.

Vive (25) har helt nylig avsluttet jusstudiene sine ved Universitetet i Bergen og skal nå starte jakten på fast jobb, fortrinnsvis i Oslo fordi han ønsker å flytte hjemover igjen.
Studenttilværelsen i Bergen har Vive satt meget stor pris på.

- Det er et veldig godt studentmiljø, og jeg synes det er positivt at folk engasjerer seg og deltar aktivt i studentmiljøet. Det ser vi blant annet på jussen der studentforeningen tilbyr mange ulike sosiale og faglige aktiviteter, sier Vive.

Studentundersøkelsen avdekket at det studenttiltaket studentene mener staten bør prioritere fremover er innføring av 11 måneders studiestøtte. Det synes Vive er et fornuftig forslag.

Studentrepresentantene overrakte materialet fra undersøkelsen til kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i mars, og funnene har vært omtalt i flere medier.

- Det har vært en fornøyelse å samarbeide med studentmiljøene om denne saken, og vi gjør gjerne en tilsvarende undersøkelse om to år igjen. Det skal bli interessant å se om en ny regjering har medført såpass store endringer at det kommer til syne i svarene om studentøkonomien, sier forbrukerøkonom og mediekontakt i Sparebanken Vest Marianne Frønsdal.

 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor