Farge

Blant de ti beste bankene i landet

I en fersk sammenligning blant 126 banker havner Sparebanken Vest blant de ti beste i landet, mens vi er aller best sammenlignet med andre storbanker på Vestlandet, som blant annet DnB NOR, Nordea og SpareBank 1 SR-Bank.
 Monica Rydland Anundsen

Produktsjef Monica Rydland Anundsen
i Sparebanken Vest.
Foto: Sparebanken Vest

Ifølge Dagbladets bankbørs, utarbeidet i samarbeid med Norsk Familieøkonomi, er Sparebanken Vest den niende beste banken i landet når man vurderer den årlige kostnaden kunden betaler for å være totalkunde i en bank.

Sammenlignet med de bankene Sparebanken Vest konkurrerer mot på Vestlandet, og som har en forvaltningskapital på over 15 milliarder kroner, kommer imidlertid Sparebanken Vest best ut, ifølge undersøkelsen.

- Denne undersøkelsen viser at vårt arbeid med å kunne tilby kundene svært konkurransedyktige betingelsene over tid har lykkes, og det understreker også vår ambisjon om at vi skal være blant de aller beste når vi sammenligner oss med øvrige storbanker på Vestlandet, sier Monica Rydland Anundsen, produktsjef i Sparebanken Vest.

Undersøkelsen som ble publisert i Dagbladet mandag 5. september viser hvor mye det koster kunden å bruke banken i ett år, basert på boliglån, brukskonto og sparekonto.

Faksimile fra Dagbladet 5. september:
Faksimile Dagbladet 5. sept

 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor