Farge

Visjon Vest vil ha ansvaret for Sparebanken Vests allmennyttige virksomhet.
Sparebanken Vest bidrar årlig med betydelig beløp til allmen-nyttige tiltak for å bidra til vekst og positiv utvikling i samfunns- og næringsliv på Vestlandet. Dette arbeidet ledes av Visjon Vest.

Siren Sundland
Siren Sundland (35)
Siren Sundland er Cand. Philol fra Universitetet i Bergen. Har hovedfag i Nordisk språk og litteratur. Sundland har bred erfaring med media. Vært redaksjonsmedlem og fast paneldeltager i medie-menerne på NRK fra 2002-2004 og fast spaltist i Bergens Tidende fra 2003. Hun fikk kommunikasjonsprisen fra Kommunikasjonsforeningen for Hordaland og Sogn og Fjordane i 2004. Har også vært engasjert som høgskolelektor ved Kunsthøgskulen i Bergen samt vært foreleser og veileder på masterstudiene.
Sundland har arbeidet med strategisk kommunikasjon i næringslivssammenheng siden 1998. Først som partner og daglig leder i designbyrået Bilder og Bokstaver. Siren Sundland har de siste årene vært partner og merkerådgiver i Orangeriet. Gjennom sin erfaring har hun også opparbeidet betydelig kompetanse på merkevarebygging. Hun har vært sentral i bygging av Sparebanken Vests merkevare fra oppstart av prosjektet i 2003.
Siren Sundland er gift, har to barn og er bosatt i Arna. Hun vil begynne i Sparebanken Vest medio februar 2007.

- Jeg er svært fornøyd med ansettelsen og jeg mener at Siren Sundland vil komplettere vårt team på en god måte, sier administrerende direktør Stein Klakegg.
Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor